MENÜ

Musa Çağıran'dan tartışmalı gol açıklaması!

Osmanlıspor'da Musa Çağıran, Fenerbahçe mücadelesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe'nin ilk golü ile ilgili çok çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Musa Çağıran'dan tartışmalı gol açıklaması!

Spor Toto Süper Ligi'nin 28. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Osmanlıspor'u ağırladı. İlk yarıda etkisiz bir oyun sergileyen Sarı-Lacivertliler, Valbuena'nın oyuna 2. yarıda girmesiyle bambaşka bir görüntü sergiledi. Fenerbahçe Skrtel ve Soldado'nun golleriyle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Mücadelenin ardından Musa Çağıran, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Musa'nın maç sonu açıklamaları:

"Skrtel'in vurduğu kafada top çizgiyi geçmedi diye düşünüyoruz. Ben Halil Hoca'yı çok iyi tanıyorum. Kendisi "Ben görmedim, yardımcı verdi" dedi ama yardımcının bu yönde herhangi bir reaksiyonu yoktu."

Fenerbahçe - Osmanlıspor maçından kareler


Anıl Karaer de isyan etti

Maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlamak üzere gelen Anıl Karaer de takım arkadaşı Musa Çağıran gibi Fenerbahçe'nin ilk golüne isyan etti ve "Gol pozisyonunu tekrar izlediğimde net bir şey söyleyemiyorum ama ben yakındım pozisyona, top tam çizgi üzerindeydi. Umarım hakemlerimiz artık daha dikkatli davranırlar." açıklamalarında bulundu.


Haberin Devamı
YORUM YAZ