MENÜ

Murat Cavcav: Hakemlerin ellerini vicdanlarına koyup maç yönetmeleri lazım

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, Süper Lig'in 9'uncu haftasında sahalarında 5-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Murat Cavcav: Hakemlerin ellerini vicdanlarına koyup maç yönetmeleri lazım

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'ye 5-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nde başkan Murat Cavcav maç sonrası hakemlere tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Hakemin penaltı kararının yanlış olduğunu belirten Cavcav, şunları söyledi:

Lige iyi başlamadık ve iyi oyun oynayamıyorduk. Onun için kan değişikliğine gittik. Bugün de iyi başlamıştık ama penaltıyla alakası olmayan bir pozisyon vardı. Hakem görmemiş olabilir ama VAR'ın pozisyonu görmesi lazımdı. Ben tekrar tekrar seyrettim, temas yok, dokunma yok. Penaltı gölünü yiyince takım demoralize oldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Fenerbahçe'nin güçlü bir kadrosu var. Biz de iyi hazırlanmıştık ama futbolda bunlar oluyor. Önümüzde Kasımpaşa maçı var. Ona hazırlanacağız ve inşallah iyi bir neticeyle döneriz. Bunlar oluyor, biraz daha dikkat etmeleri lazım. Biz Anadolu kulüpleri olarak hakem hatalarına maruz kalıyoruz. Hakemlerin biraz daha dikkat etmeleri ve ellerini vicdanlarına koyup maç yönetmeleri lazım. Bu kadar emek harcıyoruz, mücadele ediyoruz ve bunların karşılığında bu hareketler moralimizi bozuyor.

Haberin Devamı

HABER: Mustafa TURAPOĞLU- KAMERA: Haluk KARAASLAN- ANKARA / DHA

YORUM YAZ