MENÜ

Münih zor da olsa: 3-2

Almanya Bundesliga 10. hafta karşılaşmasında Bayern Münih, Herta Berlin'i 3-2 mağlup etti. Bayern Münih'in gollerini Mario Mandzukic (30', 51') ve Mario Götze (54') atarken Herta Berlin'in gollerini Adrian Ramos (4') ve Anis Ben-Hatira (59') kaydetti.

Münih zor da olsa: 3-2

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga 10. hafta karşılaşmasında Bayern Münih, Herta Berlin'i konuk etti. Maçın 4. dakikasında konuk ekip Herta Berlin, Adrian Ramos'un attığı golle 1-0 öne geçti. Beraberlik için ataklarını sıklaştıran Bayern Münih 30. dakikada Mario Mandzukic'in attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi Bayern Münih 51. dakikada Mario Mandzukic'in attığı golle 2-1 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra bu kez sahneye Mario Götze çıktı ve 54. dakikada Bayern Münih'i 3-1 öne geçirdi. Dakikalar 59'u gösterirken Herta Berlin, Anis Ben-Hatira'nın attığı golle skoru 3-2'ye getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç Bayern Münih'in 3-2 üstünlüğü ile son erdi.

ALMANYA BUNDESLİGA PUAN DURUMU & FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ