MENÜ

Muharrem Usta transfer müjdesini verdi

Trabzonsporlu taraftarların gözü, iki dudağının arasında... Başkan Muharrem Usta, dün sosyal medya aracılığıyla yine heyecanı yükseltti, “Karamsarlığa kapılmayın; gelecekler. Nokta atışı olacak, rahat olun” dedi. Gözler, Bordo-Mavililer’in yolunu gözlediği, Burak Yılmaz, Visca, Medel gibi isimlere çevrildi.

Muharrem Usta transfer müjdesini verdi

Transfer sezonunu Kamil Ahmet Çörekçi ve Bongonda ile açan, ardından da Milan’dan Kucka’yı renklerine bağlayan Trabzonspor’da gözler stoper, 10 numara ve forvet takviyelerine çevrilmişti. Bu yönde de Başkan Muharrem Usta, geçtiğimiz hafta bir kez daha yurt dışı seferine çıktı ve kritik görüşmelerde bulundu.

Gözünü yeni yıldızlara çeviren Bordo-Mavililer’in heyecanını katlayacak açıklama da yine Karadeniz ekibinin patronu Usta’dan geldi. Sosyal medyadaki nabzı çok iyi tutan Fırtına’nın başkanı, “Panik yok! Karamsarlığa kapılmayın; gelecekler. İnce eleyip sık dokuyarak yürüyoruz. Nokta atışı olacak,rahat olun :)” paylaşımını yaptı.

İsim için çıldırdılar

Bu tablo özellikle son günlerde golcü Burak Yılmaz’ın yollarını gözleyen Trabzonsporlular’ı inanılmaz derece heyecanlandırdı. Taraftarlar, 50. yılda tarihi bir başarı için kolları sıvayan ve buna uygun bir kadro kurmanın yollarını arayan Usta’dan somut isimler vermesini istedi ama Başkan sır gibi sakladığı transferler hakkında bilgi vermeyip gizemi sürdürdü.

Visca'da son atak

Bordo-Mavililer’in Visca aşkı bitmiyor. Son pazarlıkta Başakşehir, başarılı oyuncu için 5.5 milyon Euro (22 milyon TL) talep etmiş, görüşmeler kesilmişti. Karadeniz temsilcisi, bu kez Beşiktaş’ın da listesinde olan Yusuf Erdoğan+3 milyon Euro (12 milyon TL) teklifiyle İstanbul ekibinin kapısını çalacak. Boşnak oyuncu da bu transfer sürecinde defalarca kulübünün yetkililerine, Trabzon’a gitmek istediğini belirtmişti.

Medel haftası

Trabzonspor’un peşinde olduğu yıldızlardan biri, İnterli Medel için kritik haftaya giriliyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın hem stoperde hem de ön liberoda oynadığı için kadrosunda görmek istediği Şilili’de Bordo-Mavililer’in şu an için en büyük rakibi Rusya Ligi şampiyonu CSKA... Deneyimli oyuncu, hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta son olarak bir süre talep etmiş ve karar için önümüzdeki hafta içini işaret etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ