MENÜ

Muharrem Usta: Hakkınızı helal edin

Olağanüstü genel kurulda Trabzonspor’a veda eden Muharrem Usta, “Biz sadece hizmet etmek için geldik. Görev süremiz boyunca gecemizi gündüzümüze katarak bu çileli yolculukta ateşten gömlekle yola devam ettik. İyi niyetimizden, çabamızdan hiç şüpheniz olmasın. Hakkınızı helal edin” dedi.

Muharrem Usta: Hakkınızı helal edin

Bordo-Mavilililer’de Muharrem Usta, dün Hayri Gür Spor Salonu’nda yapılan olağanüstü genel kurulun ilk ayağında Trabzonspor’a veda etti. Göreve geldikleri günden bu yana iyi niyet ve büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Usta, “Eleştirileri titizlikle dinledim ve her eleştiriden bir şey çıkarmaya çalıştım. Bu makamlar eleştirilere tahammül etme makamı. En büyük markamız Trabzonspor için hep birlikte hareket etmemiz lazım. Ne kadar eleştiri yaparsak yapalım, bu büyük markanın altına kardeşçe ve el birliği ile girmemiz gerekiyor” dedi.

‘Yeni yönetimin yanında olacağız’

Tüm ekibine teşekkür ederek sözlerine devam eden Usta, “Bir kardeşiniz olarak geldiğimiz günden beri gecemizi gündüzümüze katarak bu çileli yolculukta ateşten gömlekle yola devam ettik. Yeni seçilecek olan yönetimimiz bu gömleği giymiş olacak. Şu anda hangi sorumlulukla devam ediyorsak, ilerleyen günlerde de seçilecek olan yönetimin yanlarında olacağız ve aynı sorumluluktan kaçmayacağız” ifadelerini kullandı.

‘Ağaoğlu ve Kaya’ya başarılar diliyorum’

Bugün yapılacak seçimin en güzel şekilde sonuçlanmasını istediğini belirten Muharrem Usta, “Sayın Ahmet Ağaoğlu ve Metin Kaya yeni başkan adaylarımız. İki isime de canı gönülden başarılar diliyorum. Biz sadece Trabzonspor’a hizmet etmek için geldik. İyi niyetimizden, çabamızdan hiç şüpheniz olmasın. Hakkınızı helal edin. Hepinize saygılarımı sunuyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Usta ibra edildi

Konuşmaların ardından kulüp yönetim kurulunun idari ve mali yönden ibrası üyelere sunuldu. Divan başkanı İlhami Algan, oy çokluğuyla yönetim kurulunun ibra edildiğini açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ