MENÜ

Muhabirlerimizden Fenerbahçe – Galatasaray yorumu: Ya o sene bu sene olursa…

Fenerbahçe ve Galatasaray Pazar günü saat 19.00’da Kadıköy’de tüm kozlarını paylaşacak. Sarı – Lacivertli ekibin muhabiri Yusuf Dursun ve Sarı – Kırmızılıların muhabiri Metin Karabaş, YouTube hesabımızda dev derbiyi değerlendirdi ve ilk 11’lerini oluşturdu.

Muhabirlerimizden Fenerbahçe – Galatasaray yorumu: Ya o sene bu sene olursa…

Haberin Devamı

Süper Lig’in 23. Haftasında Fenerbahçe, evinde Galatasaray’ı ağırlıyor, dev derbinin heyecanı gitgide yükseliyor. Sarı – Lacivertliler Kadıköy’de yenilmediği ezeli rakibi Galatasaray’a karşı 3 puan alıp şampiyonluk yarışına dahil olmak isterken Sarı – Kırmızılı ekip bu istatistiği bozmak ve galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun ve Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, dev derbi yorumlarını paylaştı ve derbi 11’ni kurdu.

Yusuf Dursun, Fenerbahçe’nin Kadıköy’deki yenilmezlik serisinin devam edeceğini dile getirirken kadroda sürpriz isimlerin de olabileceğini söyledi. Metin Karabaş, Sarı – Lacivertlilerin yenilmezlik serisinin psikolojik bir etki yaratmadığını dile getirdi. İşte muhabirlerimizin derbi yorumu…

Haberin Devamı

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ