MENÜ

Mucize Doktor 27. yeni bölüm fragmanı izle (Mucize Doktor 26. bölüm izle)

Mucize Doktor'da heyecan yükseliyor. 12 Mart Perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor dizisi yine izleyiciyi ekranların başına kitledi. Mucize Doktor dizisinin 26. bölümünde Tanju, Ali Vefa'nın Nazlı ile yaşadığı ilişkinin performansını etkilediğini ve bir seçim yapması gerektiğini söyledi. Hastaneyi karıştıran asistan Damla'yı uyaran Ferman, ispiyonculuk yapmaması konusunda kendisini uyardı. Mucize Doktor dizisi sevenlerini 26. bölümü ile ekrana kilitlerken, 'Mucize Doktor 27. bölüm fragman izle' araması başladı. Mucize Doktor 27. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve Mucize Doktor ile ilgili detaylar haberimizde.

Mucize Doktor dizisi 26. bölümü ile ekranlara geldi. Diziseverleri ekran başına kitleyen Mucize Doktor'un 26. bölümünde yine ilginç olaylar oldu. Hastaneye madde yutmuş bir çocuk gelirken, işler karıştı. Hastanın hiçbir kimlik bilgisi olmaması sebebiyle Demir ve Nazlı, Tanju'nun haberi olmadan bir yol bulmaya çalıştı. Kıvılcım, işine tekrar dönmek için bebeği aldırırken, Beliz'e bu konuyu açıkladı. Asistan Damla'yı uyaran Ferman, ispiyonculuk yapmaması gerektiğini kendisine sert bir dille söyledi. Ali Veda, ses tellerinde problem olan bir çocuğa çare aramaktayken, Tanju'dan Nazlı konusunda uyarı aldı.

Haberin Devamı

Ali'ye performansının düştüğünü söyleyen Tanju, Nazlı'yla olan ilişkisinin işini etkilediğini söyledi ve bir seçim yapması gerektiğini belirtti.

Mucize Doktor 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor dizisinin 27. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimiz güncellenecektir.

Mucize Doktor 26. bölümde neler oldu?

Ali – Nazlı ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık ipleri eline alır. Tanju, Ali’nin kafasını karıştıranın Nazlı’yla olan ilişkisi olduğunu öne sürer ve eğer Ali bir hata daha yaparsa hastane bu ilişkiyi onaylamayacaktır. Ali ve Nazlı her zamankinden daha dikkatli olmak zorundadır. Ama Ali bütün uyarılara rağmen vakasını kişiselleştirir ve kendini ateşe atmak pahasına genç hastasına daha çok yardım edebileceği bir yöntem bulmaya çalışır.

Haberin Devamı

Mucize Doktor 25. bölümde neler olmuştu?

Kıvılcım’la savaşmaya karar veren Beliz, yeni kliniği tekrar açıp bir de üstüne cerrahi bölüme yeni bir asistan alınca kılıçlar yeni baştan çekilir ve bu sefer kavga iki kişinin kovulmasına kadar varır. Öte yandan yeni asistan Damla herkesin dilindedir ama kimse bu hırs küpü kıza nasıl yaklaşacağını pek bilememektedir. Ve Ali, bir hastaya söylememesi gereken bir şey söyleyince kendini tekrar Tanju’nun hedefinde bulur.

Mucize Doktor dizi konusu ne?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Mucize Doktor hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Mucize Doktor dizi Perşembe akşamları saat 20.00'de FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Mucize Doktor dizisinin oyuncuları

Mucize Doktor dizisinde başrolü Taner Ölmez üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor.

YORUM YAZ