MENÜ

Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı izle... Damla hastaneyi karıştırdı

5 Mart Perşembe akşamı yayınlanan Mucize Doktor dizisi büyük bir heyecanla takip edildi. Mucize Doktor dizisinin 25. bölümünde yeni gelen asistan Damla cerrahi bölümde merak konusu oldu. Hırs küpü Damla, Ali Vefa'yı Tanju ispiyonlayınca işler çığırından çıktı. Mucize Doktor'da 25. bölümün sona ermesinin ardından diziseverler, Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusuna yanıt arıyor. Mucize Doktor'un 26. bölüm fragmanı haberimizde.

Sevilen ve reyting rekorları kıran dizi Mucize Doktor 25. bölümü ile ekranlara geldi. Yeni asistan Damla, hastanade merak konusu oldu. Damla, Ali Vefa'yı Tanju'ya ispiyonlayınca sinirler gerildi. Tanju, Ali Vefa'ya kızarken, bir yandan da Damla'nın niyetini araştırmaya başladı. Nazlı ve Ali'nin ilişkisini öğrenen Damla, üstü kapalı bir şekilde Nazlı'ya bu durumu söyledi ve tehdit etti. Nazlı ise Ali Vefa'nın incilmemesi için Damla'yı uyardı.

Haberin Devamı

Kıvılcım ve Beliz arasındaki savaş ise gün yüzüne çıktı. Beliz, çocuk doğana kadar Kıvılcım'a hastanenin sahibinin kendisi olduğunu söyledi.

Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor dizisinin 26. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimiz güncellenecektir.

Mucize Doktor 25. bölümde neler oldu?

Kıvılcım’la savaşmaya karar veren Beliz, yeni kliniği tekrar açıp bir de üstüne cerrahi bölüme yeni bir asistan alınca kılıçlar yeni baştan çekilir ve bu sefer kavga iki kişinin kovulmasına kadar varır. Öte yandan yeni asistan Damla herkesin dilindedir ama kimse bu hırs küpü kıza nasıl yaklaşacağını pek bilememektedir. Ve Ali, bir hastaya söylememesi gereken bir şey söyleyince kendini tekrar Tanju’nun hedefinde bulur.

Haberin Devamı

Mucize Doktor 24. bölümde neler olmuştu?

İlişkilerine ilk kez bir şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını keşfederler. Diğer tarafta planını yürürlüğe sokan Kıvılcım, Beliz’i köşeye sıkıştırır. Bu sırada acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuğa uygun tek karaciğerin hüküm giymiş bir mahkuma ait olduğu anlaşılır. Ve bütün risklerine rağmen tehlikeli mahkumu hastaneye getirirler.

Mucize Doktor dizi konusu ne?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Mucize Doktor hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Mucize Doktor dizi Perşembe akşamları saat 20.00'de FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Mucize Doktor dizisinin oyuncuları

Mucize Doktor dizisinde başrolü Taner Ölmez üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor.

YORUM YAZ