MENÜ

Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı izle

Mucize Doktor dizisi 24. bölümü ile sevenlerini ekranlara kitledi. Ali Vefa ve Nazlı'nın sevgili olduktan sonra birbirlerine aşk sözleri söylemeye başlaması ve sempatik halleri dikkatleri çekti. Öte yandan Ali Vefa, kendisine Nazlı hakkında sorular soran Ferman'a cevap vermekten kaçındı. Pür dikkat izlenen 24. bölümün ardından Mucize Doktor izleyicileri google üzerinden 'Mucize Doktor 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?' 'Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı izle' araması yapıyor. Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde.

Sevilen dizi Mucize Doktor 24. bölümü ile ekranlara geldi. Ali ve Nazlı, sevgili olduktan sonra birbirlerine aşk sözleri söylemeye başladı. İkilinin acemi aşık halleri her hallerinden belli olmaya başladı. Ali Vefa, Nazlı ile sevgili durumunu soran Ferman'a cevap vermekten kaçındı. Yeni gelen küçük hastanın karaciğer nakli için bulunan donörün cezaevinde bir tutukluda olması sonrasında Ferman, kurulu ikna etmek için çalışmalara başladı. Hastaneye gelen lösemi profesörü tüm hastaneyi hareketlendirdi.

Haberin Devamı

Demir ise eşine kötü haber vermek zorunda kaldı. Kalp yetmezliği olan hastanın bir yakını olmayınca Demir eski eşinin yanına gitti ve eski eşinin son günlerini yaşadığını söyledi. Öte yandan Beliz'le konuşan Kıvılcım, babasından hamile olduğunu söyledi ve hastanenin yarısını alacağını belirtti.

Mucize Doktor 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor dizisinin 25. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimiz güncellenecektir.

Mucize Doktor 24. bölümde neler oldu?

İlişkilerine ilk kez bir şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını keşfederler. Diğer tarafta planını yürürlüğe sokan Kıvılcım, Beliz’i köşeye sıkıştırır. Bu sırada acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuğa uygun tek karaciğerin hüküm giymiş bir mahkuma ait olduğu anlaşılır. Ve bütün risklerine rağmen tehlikeli mahkumu hastaneye getirirler.

Haberin Devamı

Mucize Doktor 23. bölümde neler olmuştu?

Beliz’in Ferman’a sürpriz bir doğum günü hazırladığı haberi bütün hastaneyi tatlı bir kaosa boğar. Bir ilişkiyi nasıl yürüteceklerini bir türlü çözemeyen Nazlı ve Ali, kemoterapide tanışmış, birbirlerine deli gibi aşık iki liseli gencin bakımını üstlenir ve onların aşkında kendilerine dair bir şeyler bulurlar. Diğer tarafta ameliyatında anestezi kullanılmasına izin vermeyen bir hasta Tanju ve Demir’e akla karayı seçtirir. Ve Kıvılcım’ın planı sonunda ilk meyvelerini verir.

Mucize Doktor dizi konusu ne?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Mucize Doktor hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Mucize Doktor dizi Perşembe akşamları saat 20.00'de FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Mucize Doktor dizisinin oyuncuları

Mucize Doktor dizisinde başrolü Taner Ölmez üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor.

YORUM YAZ