MENÜ

Mucize Doktor 22. bölüm fragman izle!

Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un 22. bölüm fragmanı yayınlandı. 21. bölümüyle izleyenleri ekranlara kiltleyen Mucize Doktor, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Acilde işler kontrolden çıkarken, Ferman'ın durumu ağırlaşmaya devam etti. Ali Vefa ise karantina alanında kalabalık karşısında çaresiz kalınca güvenliği geçti ve Demir'in babasının astım krizine çözüm buldu. Beliz, Ferman'ın hastalığına çare bulması için Ali Vefa'dan söz isterken, Mucize Doktor'un 22. bölümü için geri sayıma geçildi. FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor izleyicileri 21. bölümü ile ekrana kilitlerken, diziseverler, 'Mucize Doktor 22. bölüm fragman izle' araması yapıyor. Mucize Doktor 22. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve Mucize Doktor ile ilgili detaylar haberimizde.

Türkiye'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 21. bölümüyle diziseverleri ekrana kilitledi. Yurt dışından dönen bir uçağın yolcuları hastalanmaya başlayınca hastanede ekstrem önlemler alınmış ve acil servis, içindeki bütün insanlarla birlikte karantina altına alınmıştı. 21. bölümde Ali Vefa, karantina alanında kalabalık karşısında çaresiz kalınca güvenlik duvarını aşıp Demir'in babasına yardım etti ve astım krizine çözüm buldu.

Haberin Devamı

Durumu ağırlaşan Ferman, fenalaşmadan önce Ali Vefa'ya sonradan okuması için bir not verirken, kendisini Beliz'le konuşturdu. Beliz ise Ferman'ın hastalığına çare bulması için Ali'den söz vermesini istedi. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, bir de üstüne, acilde bir doğum başladı. Ali Vefa, bebeği anneğin karnından alarak ameliyata karantina alanında devam ederken, anne ve bebeği ölmek üzereyken her ikisine de yetişmeye çalıştı.

Mucize Doktor 21. bölümde neler oldu?

Acilde işler kontrolden çıkmak üzeredir. Sonunda ekipten biri daha fazla dayanamaz ve yardım etmek için içeri dalar. Biraz olsun kontrol sağlanır ama tehlike henüz atlatılmamıştır. Ferman’ın durumu ağırlaşmaya devam ederken içeride yeterli imkanlara sahip olmayan ekip hasta yakınlarının yardımını ister. Salgından sağ salim kurtulabilmek için herkesin elinden geleni yapması gerekecektir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, bir de üstüne, acilde bir doğum başlar…

Haberin Devamı

Mucize Doktor dizi konusu ne?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Mucize Doktor hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Mucize Doktor dizi Perşembe akşamları saat 20.00'de FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Mucize Doktor dizisinin oyuncuları

Mucize Doktor dizisinde başrolü Taner Ölmez üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor.

YORUM YAZ