MENÜ

Mucize Doktor 20. bölüm fragman izle! Mucize Doktor 20. bölüm yeni fragman izle

FOX TV'nin ve Türkiye'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 19. bölümüyle sevenleriyle buluştu. Mucize Doktor'un 19. bölümünde Ali Vefa, Nazlı'ya duygusal bir teklifte bulundu. Ayrıca Betüş'ün ablasının sahte evrakla kendisini 18 yaşında göstermesi ameliyata engel oldu. Bu durum karşısında Tanju, küplere binerken, Ferman, Beliz'den hukuki olarak bir yol bulmasını istedi. Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diziyi heyecanla takip edenler, arama motorları üzerinden 'Mucize Doktor 20. bölüm fragman izle' araması yapıyor. İşte Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanı!

Türkiye'nin merakla takip edilen ve FOX TV'nin reyting rekoları kıran dizisi Mucize Doktor, 19. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Küçük kız Betüş'ün ablasının sahte evrakla kendisini 18 yaşında göstermesi, ameliyata engel olurken, Tanju bu duruma karşı çıktı. Ferman ise Beliz'den hukuki olarak bir yol bulmasını istedi. Betüş'ün ameliyat olabilmesi için tek çözüm dayısından onay almak. Betüş'ün dayısı imza atmam deyince devreye Adil hoca girdi ve imzayı almayı başardı.

Haberin Devamı

Demir ise Ferman'ın verdiği son 1 yılın hastalarını ezberleme konusunu beceremedi. Yanına Ali Vefa ve Nazlı'yı alan Ferman, sınavı en hazırlıksız zamanda yapacağını belirtti. Öte yandan metrobüste bir kadın taciz edilirken araya giren ve kadını korumak için suratına darbe yiyen hasta bu neden artık konuşamayacaktır. Ferman ayrıca, bir daha konuşamayacak hastaya çözüm bulan asistanı sınavdan muaf tutacağını söyledi. Mucize Doktor dizisinin 19. bölümünün yayınlanmasının ardından Mucize Doktor'u heyecanla takip eden diziseverler, arama motorlarının başına geçti, araştırmaya başladı. Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve detaylar haberimizde.

Mucize Doktor 19. bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

Bir sır yüzünden Betüş’ün ameliyatı yapılamaz ve Adil kurul toplamak zorunda kalır. Bu sırada acile kahramanlık yapmaya çalışırken ağır yaralanmış bir adam gelir. Ama adamın sakat kalmasını önleyecek bir prosedür henüz icat edilmemiştir. Ferman yine de vazgeçmez ve asistanlar arasında bir yarış başlatır. Diğer tarafta Ali’nin birinden hoşlandığını öğrenen Betüş onu sevdiğine açılması konusunda sıkıştırır. Sonunda bütün gerçekler ortaya çıkar ve Betüş hastaneden kaçar.

Mucize Doktor dizi konusu ne?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Mucize Doktor hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Mucize Doktor dizi Perşembe akşamları saat 20.00'de FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Mucize Doktor dizisinin oyuncuları

Mucize Doktor dizisinde başrolü Taner Ölmez üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor.

YORUM YAZ