MENÜ

Mucize Doktor 19. yeni bölüm fragmanı izle

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, 18. bölümü ile ekranlara geldi. Mucize Doktor dizisinde heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mucize Doktor'un 18. bölümünde Kıvılcım, Tanju'ya Nazlı'nın Ali Vefa olmadan bir hiç olduğunu ve departmanların ayrılmasını gerektiğini söylerken, diğer yandan daha yeni ayrılmış yapışık ikizlerin durumu süratle kötüye gitmektedir. Peki, Mucize Doktor 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diziyi heyecanla takip edenler, arama motorları üzerinden 'Mucize Doktor 19. bölüm fragman izle' araması yapıyor.

FOX ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisi, her hafta olduğu gibi 18. bölümünde de izleyici ekran başına dikti. Heyecan dolu dizinin 18. bölümünün yayınlanmasının ardından Mucize Doktor dizisini heyecanla takip eden diziseverler, arama motorlarının başına geçti, araştırmaya başladı. Heyecanlı gelişmelerin devam ettiği bu bölümde, Kıvılcım, Tanju'ya Nazlı'yı Ali Vefa'dan ayırmaları gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Öte yandan Beliz'in elinden hastaneyi elinden almak isteyen Kıvılcım, yine farklı bir plan arayışına girdi. Kıvılcım, Beliz'in babasının Kıbrıs'da sakladığı spermleriyle bir çocuk doğurarak hastaneye ortak olmak istiyor. Ferman ise asistanlarının kendisini taklit etmesi nedeniyle küplere bindi. Heyecanlı gelişmelerin devam ettiği bu bölümde, Kıvılcım, Tanju'ya Nazlı'yı Ali Vefa'dan ayırmaları gerektiğini söyledi. Öte yandan Beliz'in elinden hastaneyi elinden almak isteyen Kıvılcım, yine farklı bir plan arayışına girdi. Kıvılcım, Beliz'in babasının Kıbrıs'da sakladığı spermleriyle bir çocuk doğurarak hastaneye ortak olmak istiyor. Ferman ise asistanlarının kendisini taklit etmesi nedeniyle küplere bindi ve 1000 tane vakayı 2 günde ezberlemelerini istedi.

Haberin Devamı

Mucize Doktor 19. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve detaylar haberimizde.

Mucize Doktor 18. bölümde neler oldu?

Ali, Nazlı’yla geçirdikleri lunapark gecesini Ferman’la paylaşmak ister ama Ferman, Ali’nin teklifsiz samimiyetinden rahatsız olur; bir de üstüne asistanları kaytarırken yakalayınca herkesi sınav yapmaya karar verir. Diğer tarafta daha yeni ayrılmış yapışık ikizlerin durumu süratle kötüye gitmektedir. Asistanlar bir yandan Ferman’ın sınavına hazırlanır bir yandan ikizlerin durumuna çözüm bulmaya çalışırken Cerrahi Bölüm’ün maskotu, sekiz yaşındaki Betüş, hastaneye belki yirminci yatışını yapar. Ali’yle aralarında çabucak bir yakınlık doğar ve Ali onun ameliyatını bizzat yapmak ister. Ama önce Ferman’ın onun için özellikle zorlaştırdığı sınavı geçmelidir. Sonunda ikizler vakasında bütün çareler tükenir ve ekip korkunç bir seçimle karşı karşıya gelir: Bir kardeşin yaşaması için diğerinin ölmesi gerekir. Ama hangisi? Kim bu ölümcül kararı verebilir?

Mucize Doktor 19. bölüm fragman yayınlandı mı?

Mücize doktor yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Mucize Doktor dizi konusu ne?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Haberin Devamı

Mucize Doktor hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Mucize Doktor dizi Perşembe akşamları saat 20.00'de FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Mucize Doktor dizisinin oyuncuları

Mucize Doktor dizisinde başrolü Taner Ölmez üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor.

YORUM YAZ