MENÜ

Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle

FOX TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'un 17. bölümü heyecanla bekleniyordu. Nazlı'nın Ali Vefa'ya aşık olduğunu fark etmeye başlaması fakat bu durumu kabullenmekte zorlanması dikkatle takip edildi. Mucize Doktor'un 16. bölümünde Ayça ile Demir hastanedekilere sevgili olduğunu ilan ederken, gözler 17. bölüme çevrildi. Dizinin hayranlarının şimdiden Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı araştırması yapmaya başladı. Mucize Doktor'da heyecan yükselirken 17. bölüm fragmanı merakla bekleniyor.

Taner Ölmez'in başrolünü oynadığı ve ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Mucize Doktor'un 16. bölümü yine büyük ilgi gördü. Pür dikkat izlenen 16. bölümün ardından Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle araması google'da en fazla yapılan aramalardan oldu. Mucize Doktor'da heyecan yükselirken 17. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Nazlı'nın Ali Vefa'ya aşık olduğunu fark etmesi bölümün en dikkat çeken noktalarından birisi oldu. Beliz, Ferman'ı asisan Nazlı'dan kıskanırken, Nazlı en yakın arkadaşının kanser hastalığına Ferman'la çare arıyor. Ayça ve Demir ise hastanedekilere sevgili olduklarını ilan ettiler.

Haberin Devamı

Mucize Doktor 16. bölümde neler oldu?

Balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu herkes için göründüğünden çok daha zor bir iştir. Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Bir de üstüne Nazlı’ya beklenmedik bir talip çıkınca iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Diğer tarafta Beliz, Ferman’dan bir an önce ayrılma ve hayatının o kısmını geride bırakma peşindedir. Ama ayrılık hiç de Beliz’in sandığı kadar pürüzsüz değildir. Vakalar süratle sonuçlarına tırmanır ve hastanedeki diğer çiftler de birbirleri ve hisleriyle yüzleşirken Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalır. Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı

Mucize Doktor 17. bölüm fragman yayınlandı mı?

Mücize doktor yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Mucize Doktor dizi konusu ne?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Mucize Doktor hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Mucize Doktor dizi Perşembe akşamları saat 20.00'de FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Mucize Doktor dizisinin oyuncuları

Mucize Doktor dizisinde başrolü Taner Ölmez üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor.

YORUM YAZ