MENÜ

Moussa Sow'dan Cüneyt Çakır'a büyük tepki: Bugün çok sinirliyim

Süper Lig'de 14. haftada Antalyaspor deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle dönen Fenerbahçe'de Senegalli forvet Moussa Sow, 81. dakikada verilmeyen golüyle ilgili Cüneyt Çakır'a sert tepki gösterdi.

Moussa Sow'dan Cüneyt Çakır'a büyük tepki: Bugün çok sinirliyim

Antalyaspor deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle ayırlan ve Beşiktaş ile Başakşehir'in 7, Galatasaray'ın ise 4 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de, Cüneyt Çakır'a büyük tepki var.

Sarı Lacivertliler'in 1-0 yenik durumda olduğu 81. dakikada "röveşata kralı" Moussa Sow, yine harika bir röveşatayla topu ağlara gönderdi ancak bu gol Cüneyt Çakır tarafından faul gerekçesiyle iptal edildi.

Bu pozisyondan sonra Fenerbahçeli oyuncular Cüneyt Çakır'ı adeta itiraz yağmurunua tutarken, yan hakemin tepkisiz kalması da birçok tartışmayı beraberinde getirmişti.

Sow: Hakeme maç sonu dordum...

Sayılmayan golün sahibi Sow, maç sonu yaptığı açıklamada pozisyonun yüzde 100 gol olması gerektiğini çünkü Antalyasporlu oyuncunun kendisinin topa vurmasının ardından kafasını soktuğunu söyledi.

Senegalli yıldız şöyle konuştu:

Cumartesi akşamı yaşanan saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarının da başı sağolsun...

Hakeme maçtan sonra, 'Nasıl böyle bir pozisyonda faul verebilirsiniz?' diye sordum. Hakem, 'Çok yakındınız, tehlikeli bir hareket' dedi. Hiçbir hakem kararına bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Çok sinirliyim kusuruma bakmayın... Net bir şekilde görülüyor ki ben önce topa dokunuyorum. Oyuncu sonra kafasını sokuyor... Gol bence geçerli olmalıydı. Profesyoneller bunu bilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ