MENÜ

Mourinho'dan Fatih Terim ve Galatasaray itirafı!

Şampiyonlar Ligi maçları öncesi dünyaca ünlü efsane teknik direktör Jose Mourinho, gündem yaratacak açıklamalara imza attı. 433'e konuşan tecrübeli teknik adam, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisine gönderdirdiği görüntülü mesajın ardından Fatih Terim ile yaşadığı anıları anlattı. Fatih Terim ile dostluğundan bahseden Mourinho, "Fatih Terim, fantastik bir ilişkimin olduğu birçok menajerden bir tanesi." dedi.

Dünyaca ünlü efsane teknik direktör Jose Mourinho, gündem yaratacak açıklamalara imza attı. 433'e konuşan tecrübeli teknik adam, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisine gönderdirdiği görüntülü mesajın ardından Fatih Terim ile yaşadığı anıları anlattı.

Haberin Devamı

Fatih Terim ile dostluğundan bahseden Mourinho, "Fatih Terim, fantastik bir ilişkimin olduğu birçok menajerden bir tanesi." dedi.

Galatasaray'ın 2013 yılında Real Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında takımın başında yer alan Mourinho, Galatasaray - Real Madrid maçını "En önemli futbol anılarımdan biriydi" sözleriyle tarif etti.

Galatasaray'ı Madrid'de kolaylıkla yendiklerini ifade eden Mourinho, "İstanbul'a gittik ve çok zorlandık. İlk yarı sonunda öndeydik ve tüm dünya maçın bittiğini düşünüyordu. Fatih, oyuncuları, özellikle Drogba ve Sneijder inanıyordu. Fatih ve tribünler arasında inanılmaz bir bağ vardı.Neredeyse turu çeviriyorlardı. Maçın sonunda turu geçtik ve yarı finale kaldık." dedi.

Haberin Devamı

İstanbul'da oynanan maçın sonunda Fatih Terim'le sahanın ortasına kadar gitme ihtiyacı hissettiğini ifade eden Mourinho, "Bu inanılmaz maç için Fatih'e, oyuncularına ve taraftarlara

şükranlarımı sunmak istedim.Böylesi bir şey ancak Fatih gibi bir teknik direktörün takımıyla mümkün olabilirdi." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ