MENÜ

Mourinho yine coştu!

Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında kendi sahasında Barcelona'ya 2-0 kaybeden Mourinho, maçtan sonra inanılmaz açıklamalarda bulundu.

Mourinho yine coştu!

Maçtan sonra yapılan basın toplantısında Real Madrid'den çok rakipleri Barcelona'yı ve teknik direktör Guardiola'yı hedef alan açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam daha önceki açıklamalarına göre çok daha abartılı bir üslup kullandı.

'BEN KAZANSAM UTANIRDIM'
Guardiola'yı skandalsız bir maç kazanırken görmek istediğini belirten Mourinho, "Rakibimizi tebrik ediyorum. Ama oyundan dolayı değil. Bu güce sahip oldukları için. Bütün bu güce sahip olmak kolay iş değil. Herelde formalarındaki UNICEF reklamından alıyorlar bu gücü. Guardiola iyi bir futbol adamı, 1 kez şampiyonlar ligini kazandı. Ancak Stamford Bridge'deki maçı nasıl kazandıklarını da hatırlamak lazım. Ben iki kez Şampiyonlar Ligi kazandım ancak sahada kazandım. Böyle maç kazanacak olsam gerçekten utanırdım." dedi.

'RÖVANŞTA TUR İMKANSIZ'
Rövanş maçı için de konuşan Mourinho, "Turu geçmemiz tamamen imkansız. Biz Nou Camp'a gururla gideceğiz ve kendi futbolumuzu oynayacağız. Ancak UEFA bizi yine engeleyecek ve Barcelona finale çıkacak." derken, tribüne gönderilmesi olayıyla ilgili olarak da, "Ben sadece hakemi alkışladım ve baş parmaklarımı havaya kaldırarak tepki gösterdim. Gerçek hislerimi söyleseydim kariyerime çoktan son vermiştim." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ