MENÜ

Mourinho: Utanın!

Real Madrid'in hocası Mourinho, Barça hakkındaki açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu: Yine skandal bir kararla kupayı kazanma şansını elde ettiler. Guardiola'nın yerinde olsam, bundan utanç duyardım

Mourinho: Utanın!

Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçında Real Madrid, olaylı maçta Barcelona’ya 2-0 yenildi. Ancak Katalan ekibinin aldığı sonuçtan çok, Pepe’nin kırmızı kartından sonra oyundan atılan Real’in teknik direktörü Jose Mourinho’nun sözleri, gündeme damgasını vurdu. Mourinho, “Barça’nın hocası Guardiola çok iyi bir teknik adam. Ancak 2009 Stamford Bridge’de Chelsea’yi eledikten sonra kupaya uzanmaları skandaldı. Bu yıl da benzer şekilde finale çıkarlarsa, yine skandal bir kararla kupayı kazanma şansını elde etmiş olacaklar.. Ve ben Guardiola’nın yerinde olsam, bundan utanç duyardım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Barcelona, UEFA’ya şikayet edecek...

Portekizli çalıştırıcı, “Hakemlerin rakibimizin tarafında olması, UNICEF reklamından mı yoksa UEFA’daki dostluklarından mı kaynaklanıyor? Bunu bilemiyorum. Ancak büyük güçleri olduğu kesin. Kariyerimi sonlandırmamak için daha fazla konuşmak istemiyorum” dedi. Barça’nın ise bu sözlerin ardından Mourinho’yu UEFA’ya şikayet edeceği bildirildi. Alınan bilgiye göre Mou’nun, Nou Camp’taki maçta yedek kulübesinde olmayacağı öğrenildi.

YORUM YAZ