MENÜ

'Mourinho tartışılıyor mu!'

Genel sekreter Hasan Yener, eleştirilen Şenol Güneş'e ilginç bir örnek vererek sahip çıktı, “Real Madrid de yenildi, berabere kaldı. Jose Mourinho da tartışılsın mı!” dedi

'Mourinho tartışılıyor mu!'

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener hem teknik kadronun hem de futbolcuların bu kadar tartışılmasının camiaya ve takıma zarar vereceğini söyledi. Tesislerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yener, “Trabzonspor’un, Videoton gibi bir takıma elenmesini hiçbir şekilde kabullenmek mümkün değil. Tüm taraftarlardan özür diliyorum. Geçtiğimiz sezon İnter’i yenen kadronun Videoton’u eleyememesi futbolun cilvesidir” ifadelerini kullandı. Yener, yine de özellikle Şenol Güneş’in tartışılmasının mümkün olmadığını belirterek, “Real Madrid de iki maç kaybetti, berabere kaldı. Jose Mourinho da tartışılsın mı! Bunlar biraz abartı” sözleriyle ilginç bir örnek de vermiş oldu.

‘Güneş’in bir sıkıntısı yok’

Hasan Yener, tecrübeli teknik adamla her gün görüştüğünü dile getirerek, “Şenol hoca son derece iyi. Herhangi bir sıkıntısı yok. Takımın başında gayet iyi bir şekilde çalışıyor” dedi. Son olarak transferlere değinen Yener, sözlerini şöyle tamamladı: “Hep transfer yapacağız dedik ve dediğimizi de yaptık. Herkes geç kaldığımızı söylüyor. Dikkat ederseniz son 3-4 güne baktığımız zaman hem Türkiye’de hem Avrupa’da transferin doruk noktasına geldiği günler oldu. Çünkü futbolcular son dakikaya kadar bekler, ondan sonra transferi sonuçlandırır. Transferin zorlukları da bunlar”.

Haberin Devamı
YORUM YAZ