MENÜ

Mourinho kadro dışı bıraktı, Pastore keyif çatıyor!

Jose Mourinho’nun Roma ile anlaşmasının ardından Roma takımında bazı futbolcular kesik yedi. Kesik yiyerek kadro dışı kalan futbolcuların başında gelen Javier Pastore, barbekü başında mangal hazırladığı anları sosyal medyada paylaşarak kararı umursamadığını yansıttı. Kariyeri düşüşe geçen ve uzun zamandır satış listesinde olan 32 yaşındaki Arjantinli futbolcunun yeni durağı şimdiden merak konusu oldu.

2018 yılında 25 Milyon Euro bedelle PSG’den Roma’ya transfer olan Arjantinli on numara Javier Pastore’nin kariyeri yokuş aşağı bir şekilde geriledi. Roma’nın yeni teknik direktörü Jose Mourinho tarafından kadro dışı kalan ve kampa dahil edilmeyen Pastore, yeni sezon hazırlıklarını bireysel olarak kendi evinde sürdürüyor.

Haberin Devamı

Barbekü başında mangal yaptığı anları sosyal medyada paylaşan Pastore’nin keyfinin yerinde olduğu görülürken, Moruinho’nun verdiği bu kararı ciddiye almadığına dair sosyal medyada yorumlar yapıldı.

32 yaşındaki Arjantinli orta sahanın Fransa Ligi takımlarından Monaco ile ya da Amerika Birleşik Devletler Ligi takımlarından Miami FC’ye transfer olması bekleniyor.

Pastore’nin Roma ile 2023 yılına kadar kontratı bulunurken, futbolcunun kariyeri boyunca 74 Milyon Euro’luk bonservis harcaması yapıldı.

YORUM YAZ