MENÜ

Motor tutkunları Kütahya'da!

Enduro Motosiklet Kulübü (EMOK) Türkiye Motosiklet Festivali'nin 9'uncusu, 1-4 Temmuz tarihleri arasında Kütahya'nın Simav ilçesinde yapılacak.

Motor tutkunları Kütahya'da!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, EMOK tarafından ilki 2002 yılında gerçekleştirilen organizasyon, bu yıl da Türkiye’den ve dünyadan motosiklet tutkunlarını ağırlayacak.

Simav’ın Gölcük yaylasındaki Gölbaşı mevkisinde 1 Temmuz’da başlayıp, 4 Temmuz’da sona erecek festival kapsamında coğrafya safari, motosiklet sürüş becerilerini sergilemeye olanak sağlayan yavaş gitme yarışı, delikanlı yarışı, gece yarışı, oyun, konser ve gezilere yer verilecek.

Festival alanında bulunacak eğitim çadırında ise motosiklet kullanmaya yeni başlayanlar için doğru başlangıç ve doğru motosiklet seçimi gibi konularda uzmanlar eğitim verecek.

Önceki yıllarda Kütahya, İzmir, Eskişehir ve Bilecik’te yapılan festivalle motosiklet kullanıcıları arasında doğaya ve çevreye saygının özendirilmesi amaçlanıyor. Her yıl artan katılımcı sayısıyla motosiklet fuarlarına alternatif bir ortam da sunuluyor.

Doğa ile iç içe olmanın yanı sıra festivale katılan firmaların stantlarında her türlü sorularına yanıt bulacak motosiklet severler, hayallerindeki motosikletle deneme sürüşü imkanına da sahip olacak.

Bu arada, festival kapsamında 3 Temmuz akşamı sanatçı Erkin Koray tarafından konser verilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ