MENÜ

Toprak Razgatlıoğlu'ndan 3 podyum birden

Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) dördüncü durağı olan Barselona’da ikinci yarışı ikinci sırada tamamladı. Genç sporcu hafta sonu boyunca başarılı bir grafik çizerek 3 kez podyum yapma başarısı gösterdi.

Toprak Razgatlıoğlu'ndan 3 podyum birden

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) dördüncü durağı olan Barselona’da ikinci yarışı ikinci sırada tamamladı. Hafta sonu boyunca istikrarlı bir performans sergileyen Razgatlıoğlu, dün koşulan ilk yarışı ve bugün superpole’u da ikinci sırada bitirmişti.

Haberin Devamı

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) dördüncü durağı olan Barselona’daki Katalunya Grand Prix’sinde hafta sonunu podyumla tamamladı. Yarışa ikinci cepten başlayan Pata Yamaha Prometeon takımı pilotu Toprak, yarışı ikinci sırada tamamladı. Razgatlıoğlu, bugün koşulan superpole’u da ikinci sırada bitirmişti.

Genel klasmanda yerini koruyor

Toprak Razgatlıoğlu, hafta sonu boyunca aldığı sonuçlarla birlikte genel sıralamada 167 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nda beşinci etap 2-4 Haziran tarihleri arasında İtalya’da koşulacak.

YORUM YAZ