MENÜ

Red Bull Sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’ndan BMW ile ilk podyum

Red Bull TV’den yayınlanan Dünya Superbike Şampiyonası’nda yeni sezon heyecanı Avustralya’da başladı. Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) ilk durağı olan Avustralya’da bugün gerçekleşen Superpole yarışında 3. sırayı alarak hem bu yılın hem de yeni takımıyla ilk kez podyumda yer almayı başardı.

Red Bull Sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’ndan BMW ile ilk podyum

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) başlangıç durağı olan Avustralya hafta sonunda sezonun ilk yarışlarına hızlı bir başlangıç yaptı. 12 yarıştan oluşan 2024 takviminin Avrupa dışındaki tek yarışına Phillip Island Grand Prix Pisti ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Bu sezon yeni motosikleti BMW ile şampiyonluk mücadelesi veren Toprak Razgatlıoğlu, sezonun 2. yarışı öncesi gerçekleşen Superpole yarışını 3. sırada bitirerek podyumda yer almayı başardı. Red Bull sporcusu, motosikletinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle sezonun 2. yarışından puansız ayrıldı.

Dünya Superbike Şampiyonası’nda sezonun ikinci etabı 22-24 Mart tarihlerinde Katalunya’da koşulacak ve yalnızca Red Bull TV’den canlı olarak yayınlanacak.

YORUM YAZ