MENÜ

İSOFF'ta yeni dönem, yeni hayaller

İstanbul Off-Road Kulübü yönetimi ve üyeleri, yeni Yıl yemeğinde buluştu. Önemli isimlerin katıldığı gecede, başarılar ve bu başarılarda emeği ve katkısı olanlar plaketlerle ödüllendirildi. Kulübün yeni başkanı Mahir Alp, yeni Yönetim Kurulu ile birlikte çıtayı yükseltme sözü verdi.

İSOFF'ta yeni dönem, yeni hayaller

İSOFF Yeni Yıl Yemeği bu sene İstanbul Dedeman Otel Balo Salonunda, 200 davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi. Davetin protokolünde, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, TOSFED Genel Sekreteri Serhan Acar, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı Remzi Yılmaz yer alırken, ev sahibi olarak da İSOFF’un yeni Başkanı Mahir Alp, İSOFF 2023 Başkanı Kubilay Tüfekci, gecenin sponsoru Dedeman Otelleri Yönetimi adına Murat Özmestçi, İSOFF Yarışlardan Sorumlu Başkan Vekili Selahattin Toper ve Baja Troia Türkiye 2023 Yarış Direktörü Serhat Tolan geceye iştirak etti.

Haberin Devamı

ÜÇ BAŞKANDAN ‘AİLE’ MESAJI

İSOFF ailesinin birbirinden kıymetli üyeleri ve eşlerinin onurlandırdığı gece, İSOFF ailesinin bir parçası olan ünlü spor sunucusu Murat Öztürk’ün takdimi ile başladı. İlk olarak 2023 yılı Baja Troia’nın videosu, katılımcıların alkışları arasında izlenirken, ardından yılın değerlendirmesi için sahneye Kubilay Tüfekci çıktı. Geçmiş dönem başkanı Tüfekci önce protokolü selamlayarak, emeği geçen tüm İSOFF üyelerine ve bu geceye sponsor olan Dedeman ailesinden İSOFF üyesi Murat Özmestçi’ye teşekkür etti. Tüfekci sahnedeyken İSOFF’un yeni başkanı Mahir Alp sahneye davet edildi ve iki başkan birlikte geceye katılan geçmiş dönem başkanlarından Erkan Birinci’yi de sahneye davet ettiler. Gecede bulunan İSOFF’un 3 başkanı birlikte sahnede aile bütünlüğünü gösterirken, çiçeği burnunda Başkan Alp, geçmiş dönem başkanlarına teşekkür etti. Alp, 30 yılda İSOFF’un geldiği çıtayı yeni yönetim kurulu ile birlikte daha yukarı taşıyacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

SORUMLULUK ALAN İSOFF ÜYELERİNE PLAKET

Mahir Alp’in, 2023 yılı özel teşekkürü için Kubilay Tüfekci’ye plaket takdim etmesi ile plaket töreni başladı. 2023 Baja Troia Türkiye yarışının gerçekleşmesinde her alanda sorumluluk alan İSOFF üyelerine plaketlerini vermek üzere Selahattin Toper sahneye davet edildi. Mustafa Karahasanoğlu, Sinan Arıoğul, Melike Aytaş, Tolga Aydın, Seval Duban, Hakan Betir, Gürcan Karadut, Levent Uysal, Ayşin Uysal,Ozan Esmercan, Zafer Eski, Gökhan Özkan, Ezgi Yılmaz, Muhammet Pakyıldız, Necmi İnan , Kemal Kahraman, Hakan Kartal, Enes Kartal, Eren Gül, Yılmaz Apul, Cem Taş, Yusuf Açıklı, Kazım Ormancı, Murat Çalık, Erdal Karaduman, Ertan Eşim, Bayram Eyri, Mehmet Cagalı, Umut Türkyılmaz, Erkan Kayıran , Haldun Ülgen, Deniz Kenan Engin , Zafer İşeri, Bülent Kaya, Cem Dursunoğlu, Uğur Mutlu, Zafer Yangın , Cenk Erbil, Yılmaz Kızılırmak, Selçuk Dayangaç, Zafer Göleli, Yaman Besen, Tamer Kızıltan, Yalçın Türkeli, Turan Filiz, Hüseyin Akbulut, Can Pomay , Berkant Aksoy, Bora Karataş, Ergün Korkmaz, Güneş Top, Mehmet Pakkan, Asım Pakkan, Berk İşeri, Halil Taylak, Yasemin Başarır, Kamer Cihangir, Gökçe Güzel, Emrah Karipoğlu, Özcan Oğuz sırayla sahneye davet edilerek plaketleri takdim edildi.

YORUM YAZ