MENÜ

Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu

Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, 2024 sezonunda Dünya Superbike Şampiyonası’nda yarışacak ve kendi kategorilerinde şampiyonluk arayacak. 3 sezonluk Yamaha macerasının ardından BMW ile anlaşan Toprak, Supersport’ta sakatlıktan güçlü dönen Can Öncü ve her sezon seviyesini artıran Bahattin Sofuoğlu… 3 temsilcimizin yarışları, 2024 yılında sadece Red Bull TV’de, Türkçe anlatımlı olacak. 

Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu

Dünyanın en çok izlenen motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Superbike Şampiyonası, 2024 yılında Red Bull TV’de olacak. İlgi çeken yapımlarıyla dünya genelinde çok geniş bir kullanıcı kitlesi olan platform, bu yıl Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Sporsport Şampiyonası yarışlarına ev sahipliği yapacak. Yarışlar yalnızca Red Bull TV’de yayınlanacak. 

Haberin Devamı

Özel belgeseller, filmler, programlar ve kliplerle dolu bir içerik sunan Red Bull TV, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nden sonra şimdi de Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü’nün yarışlarını Türkçe anlatımla yayınlayacak. 

2020 yılında WSBK’da dünya şampiyonu olup adını tarihe altın harflerle yazdıran Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu ve WSSP’de sezonun favorileri arasında yer alan Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu’nun sezon boyunca vereceği mücadeleler canlı yayınlarla Red Bull TV’de olacak.

Sezon boyunca yarış hafta sonlarında WSBK’da iki yarış ve superpole yarışı, WSSP’de de iki yarış olmak üzere 5 yarış, sezon boyunca ise toplam 60 yarış motor sporları tutkunlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

WSBK ve WSSP Takvimi:

23 – 25 Şubat: Phillip Island, Avustralya

22 – 24 Mart: Circuit de Barcelona-Catalunya, İspanya

19 – 21 Nisan: TT Circuit Assen, Hollanda

14 – 16 Haziran: Misano World Circuit “Marco Simoncelli”, İtalya

12– 14 Temmuz: Donington Park, İngiltere

19 – 21 Temmuz: Autodrom Most, Çekya

9 – 11 Ağustos: Autodromo Internacional do Algarve, Portekiz

23 – 25 Ağustos: Balaton Park Circuit, Macaristan

6 – 8 Eylül: Circuit de Nevers Magny-Cours, Fransa

20 – 22 Eylül: Cremona Circuit, İtalya

27 – 29 Eylül: MotorLand Aragon, İspanya

11 – 13 Ekim: Circuito de Jerez – İspanya

YORUM YAZ