MENÜ

Motokrosun Boğaları Arenaya Çıktı

Serbest stil motokrosun en büyük yıldızları, 85 yıllık tarihi LasVentas boğa güreşi arenasında tüm hünerlerini gösterdi. Birbirinden imkansız hareketlerin gerçekleştiği RedBull X-Fighters Madrid’in 15. yılına özel düzenlenen yarışı Fransız TomPagés kazandı ve RedBull X-Fighters 2016’nın şampiyonu oldu.

Motokrosun Boğaları Arenaya Çıktı

Madrid’in büyülü tarihi ortamı,RedBull X-Fighters’ın 2016 yılındaki tek yarışına ev sahipliği yaptı. Serbest stil motokrosun en önemli isimlerinin yer aldığı mücadeleyi Fransız TomPagés kazandı. Kariyerinde üst üste dördüncü kez Madrid’de zafere ulaşarak kırılması güç rekorun sahibi olan Pagés, aynı zamanda RedBull X-Fighters 2016’nın da şampiyonu oldu.

20 bin İspanyol seyircinin tribünleri doldurduğu gecede geçtiğimiz yılın birincisi Clinton Moore ikinci, JoshSheehan ise üçüncü oldu. Üst düzey mücadelenin yaşandığı gecedeLeviSherwood dördüncü sırada yer alırken, beşinciliği de ev sahibi pilotlardan MaikelMelero elde etti.

DanyTorres, RobAdelberg, Taka Higashino, David Rinaldo, JoshSheehan, Adam Jones, SebastianWestberg, TomRobinson Madrid’deki serinin 15’inci yılında LasVentas’ta mücadele eden diğer isimler oldu.

Madrid’in yenilmez ismi TomPagés müsabaka sonrasında, “Gerçekten çılgın bir geceydi. Buraya gelmeden önce deneyeceğim yeni numaralardan dolayı gergindim. Fakat arenaya çıktığım andan itibaren herşey yolunda gitti. Serbest stil motokros için dünyanın en iyi yer Madrid. Burada olmak çok eğlenceli” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ