MENÜ

Mostafa Mohamed'de son dakika! Galatasaray cephesinden yanıt

Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in geleceği merak konusu oldu. Mısır'da çıkan haberlere göre Zamalek, Mohamed'i başka kulüplere çok daha yüksek rakamlar karşılığında satmak istiyor. Galatasaraylı yöneticiler ise satın alma opsiyonunun hâlâ kendilerinde bulunduğunu ve bir sorun olmadığını savunuyor.

Mostafa Mohamed'de son dakika! Galatasaray cephesinden yanıt

Sarı-Kırmızılı kulübün, Mısır'ın Zamalek takımından 1.5 yıllığına ve 4 milyon Dolar’lık satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed hakkında farklı iddialar ortaya atılıyor. Mısır basını, Zamalek'in Mohamed'i çok daha yüksek rakamlar karşılığında satmak üzere başka kulüplerle görüşmeler yaptığını ve Galatasaray'daki satın alma opsiyonunun geçersiz olduğunu ileri sürdü. Daha önce de Mohamed'in Türkiye'ye gelmeden önce Zamalek'le yaptığı son kontratta imzaların eksik olduğu, kontratı yapan yöneticinin görevden ayrıldıktan sonra sözleşmeyi evinde tuttuğu ve geçerliliğini kaybettiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Tekrar Bordeaux'ya gidebilir

Yaz döneminde transferin son gününde Fransa'ya giden ancak Bordeaux'yla anlaşması son anda suya düşen Mohamed'in, Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılması gündemde. O gün Galatasaray ile Zamalek anlaşamadığı için transfer gerçekleşmemişti. Ancak Sarı-Kırmızılı yöneticiler, şu an için herhangi bir problem olmadığını ve 4 milyon Dolar'ın 31 Aralık'a kadar Zamalek'e gönderilmesi halinde bonservisin kendilerine geçeceğini savunuyor. Galatasaray cephesinin planı, bonservisi aldıktan sonra Mohamed'in Bordeaux'ya transferini en az 10 milyon Euro bedelle tamamlayabilmek.

YORUM YAZ