MENÜ

Mostafa Mohamed devam edemedi... Galatasaray-Dinamo Bükreş maçında şok sakatlık!

Galatasaray-Dinamo Bükreş hazırlık maçında sakatlık... Galatasaray'da Mostafa Mohamed şoku yaşanıyor. Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçına ilk 11'de başlayan Mısırlı forvet, 4. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi ve yerini Ali Yavuz Kol'a bıraktı.

Mostafa Mohamed devam edemedi... Galatasaray-Dinamo Bükreş maçında şok sakatlık!

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sezon öncesi hazırlıkları kapsamında ilk maçını Dinamo Bükreş ile oynayan Galatasaray'da Mostafa Mohamed şoku yaşanıyor. Mücadelenin 4. dakikasında ceza sahası içi sol çaprazından yaptığı vuruşun ardından rakip savunmacının darbesiyle yerde kalan Mostafa Mohamed, sol dizini tutarak sağlık görevlilerinin saha içerisine çağrılmasını işaret etti.

Haberin Devamı

Oyuna devam edemedi

Sağlık görevlilerinin sahaya girmesinin ardından Mısırlı oyuncunun tedavisine bir süre burada devam edildi. Daha sonra saha kenarına alınan 23 yaşındaki oyuncu, 9. dakikada yerini Ali Yavuz Kol'a bıraktı.

Tokyo Olimpiyatları katılmadı, takıma döndü

Sarı Kırmızılı ekip, 23 yaşındaki forvet için için Mısır Futbol Federasyonu'na yazı yazmış ve Mohamed'in Tokyo Olimpiyatları'na katılmamasını istemişti. Milli Takım kampından ayrılan Mohamed, 24 Haziran Perşembe günü İstanbul'a gelmiş ve takımın yeni sezon hazırlıklarına katılmıştı.

Haberin Devamı

4 milyon dolar opsiyonu var

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Zamalek'ten kiralanan Mohamed, Sarı Kırmızılı ekip formasıyla çıktığı 21 maçta 11 gol kaydetti. Galatasaray, 1 Temmuz 2022'ye kadar Mohamed'in bonservisini 4 milyon dolar karşılığında alma opsiyonu bulunuyor.

YORUM YAZ