MENÜ

Moralleri bozmayalım

Galatasaray, yarın kupada oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-Kırmızılılar'da idman öncesinde öğrencileriyle bir toplantı yapan Hagi, Trabzon yenilgisinin bir an önce unutulmasını istedi.

Moralleri bozmayalım

Cim Bom, Trabzonspor maçının ardından ara vermeden Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarına start verdi. Antrenman öncesinde Hagi, futbolcularla küçük bir toplantı yaparak, “Trabzonspor karşısında iyi mücadele ettik. Ancak şanssız bir yenilgi aldık. Moralimizi bozmaya gerek yok. Böyle oynarsak, güzel sonuçlar da gelir. Şimdi o maçı unutup, Denizlispor karşılaşmasına motive olun” talimatı verdi. İdmanda Trabzonspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular, rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise topla çalıştı. Saat 11.30’da başlayan antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Belindeki spazm nedeniyle iki haftadır kadroya giremeyen Aykut, dün idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Haberin Devamı

Bugün çift idman
Trabzonspor maçının ardından ön çapraz bağlarında gerilme olan Mustafa Sarp’ın tedavisine başlanırken, ayağına darbe alan Elano ve Sabri dinlendirildi. Baros ve Hakan Balta, kondisyoner eşliğinde salonda ve sahada çalışırken, Arda ve Serkan Kurtuluş fizyoterapist gözetiminde kuvvetlendirme çalışması yaptı. Galatasaray, bugün basına ve taraftara kapalı yapacağı çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

YORUM YAZ