MENÜ

Mohikan lansmanında Emre Belözoğlu yine alkış topladı

Fenerbahçe'nin resmi taraftar uygulaması Mohikan'ın Ülker Arena'daki lansmanında başkan Ali Koç ve yönetim kuruluyla birlikte yer alan Emre Belözoğlu'nun yetenekleri saymakla bitmiyor. Yarınki basın toplantısında kulübün sportif direktörlüğü görevinin açıklanması beklenen Belözoğlu lansmanda hem İtalyanca hem İspanyolca tercümanlık yaptı.

Mohikan lansmanında Emre Belözoğlu yine alkış topladı

Futbolculuk döneminde takıma müthiş katkısıyla taraflı tarafsız herkesin alkışını toplayan Emre Belözoğlu bu yaz sezonunda da yaptığı transferlerle adeta Süper Lig'in dengesini değiştirmiş ve yine övgüleri almıştı. Kulübün Mohikan isimli taraftar uygulamasının Ülker Arena'da yapılan lansmanına katılan Emre Belözoğlu, Fabio Luciano ve Gigi Datome'nin canlı yayına bağlanması esnasında İspanyolca ve İtalyanca tercümanlık da yaptı.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç da Emre Belözoğlu'nun bu özelliğini överek başarılı futbol adamını tebrik etti.

"Bize senin gibi iyi oyuncular bul!"

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin en önemli stoperlerinden biri olan Luciano'ya "Bize kendin gibi iyi oyuncular bul. Buna ihtiyacımız var" dedi. Luciano'da sorulan soru üzerine Emre Belözoğlu'yla aynı takımda hiç oynamadığını belirtti ve "Seninle aynı takımda oynamak harika olurdu. Rakipler için çok zorluk çıkarırdık" dedi.

Mohikan lansmanında Emre Belözoğlu yine alkış topladı

YORUM YAZ