MENÜ

Süper Lig'de bir ayrılık daha! Resmen açıklandı

Yeni sezonda ayrılıklar devam ediyor. Daha önce Gaziantep FK, Başakşehir, Samsunspor, İstanbulspor ve Kayserispor'da teknik adamlar ile yollar ayrılmıştı. Şimdi de sürpriz bir takımın teknik direktörü ile yollar ayrıldı.

Süper Lig'de bir ayrılık daha! Resmen açıklandı

Süper Lig'in henüz 7. haftasında şu ana kadar 5 teknik adam ile yollar ayrıldı. Gaziantep Fk, Başakşehir, Samsunspor, İstanbulspor ve Kayserispor'dan sonra bir takımda daha ayrılık yaşandı. MKE Ankaragücü, Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığı resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Ankaragücü'nden gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. En zor şartlarda bu görevi kabul eden, görev yaptığı süre boyunca profesyonel bir hocalığın yanında aidiyet duygusu ile de aramızda olan, Türk futbolunun çalışkan ve mert insanı Tolunay Kafkas’a bize kattıkları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Yolun açık olsun Tolunay Kafkas…"

TOLUNAY KAFKAS: TAKIMIN TARAFTARI OLARAK DEVAM EDECEĞİM

Ankaragücü'nün kendisi için çocukluk aşkı olduğunu ifade eden Kafkas, "Bazen bazı şeyler çok istediğimiz gibi gitmiyor. Ben her zaman kulübün emrinde olacağım. Bu kulüple doğduk, bu kulüple büyüdük. Bu kulübün destekçisi olmaya devam edeceğim. Gönül isterdi ki daha da uzun çalışalım ama bazen Allah'ın dediği oluyor siz ne yaparsanız yapın. Bu büyük camianın bir parçası olmaktan, bu büyük camianın takımını çalıştırmaktan çok mutluyum. Umarım Ankaragücü hak ettiği yerlere gelir. Takımın bir taraftarı olarak hayatımı bundan sonra devam ettireceğim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Süper Ligde bir ayrılık daha Resmen açıklandı

FARUK KOCA: BERABER İSTİŞARE EDEREK KARAR VERDİK

Yapılan açıklamanın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve eski teknik direktörü Tolunay Kafkas, bir basın açıklaması yaptı. Tolunay Kafkas'ın geçtiğimiz yıl zor şartlarda göreve geldiğini hatırlatan Koca, çok uyumlu bir çalışma ortamı olduğunu söyledi. Bazen iyi olmanın yetmediğini kaydeden Koca, "Bu insana dayalı ve kollektif çalışmayı gerektiren bir oyun olduğu için istediğiniz yerde olamıyorsunuz. Zorunluluk gereği bazen bir değişim gerekiyor. Bu yıl da iyi transferler yaparak bazı hedeflere ulaşmak için çaba sarf ettik. Kulübü rahatlatmak anlamında hocamla bu sabah yaptığımız değerlendirmede bunun doğru olacağına beraber istişare ederek karar verdik. Hocamın bizde unutulmaz anıları ve yanları vardır. Sabah kendisiyle görüştüğümde bir başkan olarak, bir abisi olarak her zaman kapımın açık olduğunu ve arkasında olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ KARNESİ

MKE Ankaragücü, bu sezon Tolunay Kafkas yönetiminde ligde 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

RIZA ÇALIMBAY'DAN ANKARAGÜCÜ SÖZLERİ

Ankaragücü'nde Tolunay Tafkas'ın ayrılığından sonra gündeme gelen Rıza Çalımbay, NTV'ye açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Ankaragücü'nde yaşanan ayrılık henüz çok yeni, benimle herhangi bir görüşme şimdilik gerçekleşmedi" sözlerini kullandı. 

Çalımbay, Ankaragücü'nü çalıştırmak isteyip istemediği sorulduğunda "Tabii ki isterim. Sezonun kalanında Süper Lig'de takım çalıştırmak istiyorum" dedi.

Süper Ligde bir ayrılık daha Resmen açıklandı

ERDAL GÜNEŞ İLE YOLLAR AYRILDI

Süper Lig'in ilk 4 haftasında puan alamayan Gaziantep FK'da fatura teknik direktör Erdal Güneş'e kesildi. Kırmızı-Siyahlılar, genç hocayla yolların ayrıldığını duyurdu

EMRE BELÖZOĞLU'NA VEDA EDİLDİ

Trendyol Süper Lig'de geride kalan 4 haftada oynadığı 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan ve golle tanışamayan Rams Başakşehir'de, Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile karşılıklı olarak yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

Süper Ligde bir ayrılık daha Resmen açıklandı

SAMSUNSPOR'DA HÜSEYİN EROĞLU İLE YOLLAR AYRILDI

11 yıl sonra Samsunspor'u Süper Lig'e çıkaran Hüseyin Eroğlu bu sezon istediğini bulamadı. Oynattığı pozitif futbola rağmen sonuç alamayan, çıktığı 5 maçta 1 beraberlik, 4 mağlubiyet yaşayan Karadeniz ekibinde Eroğlu'yla karşılıklı anlaşarak yollar ayırdı.

İSTANBULSPOR, FATİH TEKKE İLE YOLLARI AYIRDI

Geçen sezon takımı ligde tutan ancak bu sezon 4 maçta sadece 2 puan alabilen İstanbulspor'da Fatih Tekke dönemi sona erdi.

Süper Ligde bir ayrılık daha Resmen açıklandı

KAYSERİSPOR'DA ÇAĞDAŞ ATAN DÖNEMİ SONA ERDİ

Geçtiğimiz sezonun başında takımın başına geçen ve transfer yasağına rağmen Sarı Kırmızılı ekipte oldukça başarılı bir dönem geçiren Atan, bu sezon da tahtanın açılamaması nedeniyle görevinden ayrıldı.

Süper Ligde bir ayrılık daha Resmen açıklandı

YORUM YAZ