MENÜ

MKE Ankaragücü, Trabzonspor karşısında yıkıldı!

Ligde son 5 maçını kaybetmeyen Ankaragücü’nün serisi, Trabzonspor maçıyla son buldu. İlk yarıda yediği gole karşılık veremeyen Sarı-Lacivertliler’de, teknik direktör Emre Belözoğlu karşılaşma bitmeden soyunma odasına gitti.

MKE Ankaragücü, Trabzonspor karşısında yıkıldı!

Cezası nedeniyle taraftarından yoksun bir şekilde Trabzonspor’u evinde ağırlayan Ankaragücü, sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ligdeki 5 maçlık yenilmezlik serisi son bulan Sarı-Lacivertiler, özellikle hücum anlamında sınıfta kaldı. Trabzonspor savunmasını bir türlü aşamayan teknik direktör Emre Belözoğlu, ikinci devrede üst üste değişiklikler yapmasına rağmen karşılık bulamadı. Oyuncuları istediklerini yapamadığı için kenarda çok sinirlenen ve sık sık taç çizgisine kadar gelen Belözoğlu, maçın bitmesini beklemeden soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

İç sahada kazanamıyor

Eski hocası Abdullah Avcı’nın elini sıkarak 90 artı 3. dakikada soyunma odasının yolunu tutan Belözoğlu, Trabzonspor’a rakip olduğu 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiye sahip. Öte yandan evindeki son 5 lig maçında 3 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Ankaragücü, son galibiyetini 29 Ekim’de almıştı.

MKE Ankaragücü, Trabzonspor karşısında yıkıldı

YORUM YAZ