MENÜ

MKE Ankaragücü morallendi! Taraftardan tam destek

Başkent ekibi son haftalarda ligde büyük hayal kırıklığı yaşattı, Emre Belözoğlu istifanın eşiğine geldi. Genç teknik adam, göreve devam kararı aldı. Ankaragücü, çok ihtiyaç duyduğu galibiyeti ve morali, Fenerbahçe’yi 3-0 yenip kupada yarı final biletini alarak buldu.

MKE Ankaragücü morallendi! Taraftardan tam destek

Ankaragücü için işler son haftalarda oldukça kötü gitti. Ligde 5 maçta 4 yenilgi ve 1 beraberlik alan Başkent ekibi, düşme hattına iyice yaklaştı. 2-0 öne geçildikten sonra 3-2 kaybedilen son Kayserispor maçı ise dibe vuruşun son noktası oldu.

Teknik direktör Emre Belözoğlu, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada istifa sinyali verdi. Genç çalıştırıcı daha sonra yola devam kararı aldı, beyaz sayfa açmak için kupadaki Fenerbahçe mücadelesini işaret etti. Ankaragücü, güçlü rakibi karşısında sezonun en iyi performanslarından birini sergileyerek çok ihtiyaç duyduğu zafere 3-0’lık skorla ulaştı.

Haberin Devamı

RAKİBİNİ BEKLİYOR

Üstelik Ankara’nın Sarı-Lacivertliler’i bunu, Fenerbahçe’ye pozisyon bile vermeden başardı. Ankaragücü böylece, geçtiğimiz sezonun arından bir kez daha Ziraat Türkiye Kupası’nda adını yarı finale yazdırdı. Sarı-Lacivertliler bir sonraki turda, Beşiktaş-Konyaspor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

MKE Ankaragücü morallendi Taraftardan tam destek

KUPADA 5. KEZ ELEDİLER

Ankaragücü, Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile daha önce 9 kez eşleşmiş ve 4 kez mutlu sona ulaşmıştı. Başkent ekibi, dünkü zaferle birlikte güçlü rakibiyle birbirlerini eleme sayısını 5’te eşitledi. Ankara temsilcisi ayrıca kupada Kanarya’yı 8. kez yenmeyi başardı. Fenerbahçe’nin de 8 galibiyeti vardı. 1 maç ise berabere bitmişti.

TARAFTARDAN TAM DESTEK

Mücadelenin hafta içi oynanması ve takımın kötü gidişatı Ankaragüçlü futbolseverleri durduramadı. Sarı-Lacivertli futbolseverler, Fenerbahçe mücadelesi öncesinde tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Stadyumda sadece ufak tefek boşluklar vardı. Başkent ekibine gönül vermiş olan seyirciler, ilk düdükten son ana kadar takımları için itici güç olmaya çalıştı.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü morallendi Taraftardan tam destek

MKE Ankaragücü morallendi Taraftardan tam destek

YORUM YAZ