MENÜ

Halil Umut Meler'e tekme atanlar kim? Belli oldu...

Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1 sona eren mücadelenin ardından Hakem Halil Umut Meler, ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca ve yanındakiler tarafından yumruklu saldırıya uğramış ve yere düşmesinin ardından da tekmelenmişti. Tekmeleri atanların kim olduğu ve stadyuma nasıl girdikleri belli oldu. İşte detaylar...

Halil Umut Meler'e tekme atanlar kim? Belli oldu...

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler, saldırıya karışan herkesten şikayetçi olmuştu.

Haberin Devamı

Aldığı yumruk darbesinin ardından yere düşen Halil Umut Meler, birçok tekmeye de maruz kalmıştı. Tekmeleri atanların kim olduğu ve stadyuma nasıl girdikleri ortaya çıktı.

SKANDAL SALDIRI

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, 1-1 biten Rizespor maçının ardından sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yere düşen Halil Umut Meler'in, Faruk Koca'nın yanındakilerle defalarca tekmelendiği görüldü. Sol gözü moraran FIFA kokartlı hakem hastaneye kaldırıldı.

Halil Umut Melere tekme atanlar kim Belli oldu...

TEKME ATANLARIN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sahaya girerek Halil Umut Meler'e Başkan Faruk Koca ile birlikte saldıran kişilerin de kim olduğu merak ediliyordu. CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında açıkladı:

Haberin Devamı

"Bu iki saldırganın stadyuma VIP'den taraftar olarak girdiği tespit edildi. Tabii VIP'den girdiyse kulüple yakın bağları vardır."

'NORMALDE ÖZEL OLARAK GÖREVLENDİRİLEN POLİSLER YER ALIYOR'

"Normalde saha içinde özel olarak görevlendirilmiş polisler yer alıyor. Çabucak tespit edildi suçu işleyenler. Kamera ile çekiyorlar yapılanları. MAç sonrasında stattaki görüntüler Spor Şube müdürlüğü tarafından inceleniyor. Bu üç ismin ifadeleri alınacak. Bu süreç sonrası için örnek teşkil edecektir."

TUTUKLANDILAR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş. Y. Ş. ile K. Ç.'nin “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklandıklarını açıkladı.

 

Halil Umut Melere tekme atanlar kim Belli oldu...

YORUM YAZ