MENÜ

Giresunspor'da teknik adam sorunu çözüldü!

Trendyol 1.Lig'in ilk 9 haftasında sadece 1 galibiyet alabilen Yeşil-Beyazlılar'da ilginç bir teknik adam durumu yaşandı. Mustafa Kaplan'ın sözleşmesi devam ederken takımın başına Mehmet Binici'nin gelmişti. Bugün yapılan açıklamada Kaplan'la yolların ayrıldığı ve göreve Binici'nin resmen geldiği belirtildi.

Giresunspor'da teknik adam sorunu çözüldü!

Geçen sezon Süper Lig'den düşen ve Trendyol 1.Lig'de yoluna devam eden Giresunspor'da teknik direktör konusunda ilginç anlar yaşanıyor. Sezona deneyimli hoca Mustafa Kaplan yönetiminde başlayan Yeşil-Beyazlılar 9 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. 

Haberin Devamı

İdmanlara Binici çıkıyor

Kötü gidişatın ardından Mustafa Kaplan'ın geleceği tartışılırken yönetim sürpriz bir karara imza attı. Kaplan'ın sözleşmesi devam ederken takımın başına Mehmet Birinci geldi. Mustafa Kaplan'ın resmi olarak ayrılmamıştı ama idmana Mehmet Birinci çıkıyordu.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Urfa deplasmanına gidecekti

Kaplan ve ekibi sözleşmesi devam ettiği için cuma günkü Urfa deplasmanına da gidecekti. Bugün bu karışıklığa son verildi. Çotanaklar'dan yapılan açıklamada Kaplan'la yolların ayrıldığı belirtildi.

Giresun'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi 👇

2023/24 sezonu başından bu yana futbol A takımımızın teknik direktörlük görevini yapan Mustafa Kaplan ile yollarımızı karşılıklı anlaşarak ayırmış bulunmaktayız. Sayın Mustafa Kaplan'a ve ekibine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Hemen ardından göreve resmen Mehmet Birinci'nin geldiği şu sözlerle paylaşıldı 👇

Kulübümüz, futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Mehmet Birinci ile 2023/24 sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Kendisine ve ekibine hoş geldin diyor, Çotanak Arma altında başarılar diliyoruz.

Giresunsporda teknik adam sorunu çözüldü

Giresunsporda teknik adam sorunu çözüldü

YORUM YAZ