Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray cevabı! Aslan'a hoca olur mu?

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, TRT Spor'a konuştu. Galatasaray altyapısından yetişen, Fenerbahçe'nin kaptanlığını ve teknik adamlığını yapan tecrübeli futbol adamına, 'Bir gün Galatasaray'ı çalıştırır mısın?' sorusu soruldu. Belözoğlu'nun yanıtı dikkat çekti.

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray cevabı! Aslan'a hoca olur mu?

Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden biri olan, Avrupa'da Newcastle United, Inter ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyerek bizleri gururlandıran, Galatasaray altyapısında yetişip Fenerbahçe'nin kaptanlarından biri olan Emre Belözoğlu, TRT Spor'a konuk oldu. Şu anda MKE Ankaragücü'nün teknik direktörlüğünü yapan tecrübeli futbol adamı çok önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

İşte başarılı hocanın sözlerinden öne çıkanlar 👇

"Türkiye'de şöhretin karşılığı birçok kez algıdan ibaret, algı her zaman gerçeğin önüne geçiyor. Bununla mücadele edemeyeceğimi bunun boş bir hayal olduğunu gördüm."

Ben Galatasaray'dan Inter'e giderken de Galatasaray en sonunda benimle anlaşmak istedi. Ama ben kararımı vermiştim. Hayat ne getirir bilemeyiz, büyük konuşmaktan yana değilim ama Galatasaray’ın başında Okan Buruk’tan sonra Arda Turan’ı, Selçuk İnan’ı görmek isterim. Onları oraya daha çok yakıştırırım.

"32 yaşında tanıştığım Atletico Madrid serüveniyle 22 yaşında tanışmış olsaydım, o zaman Türkiye’ye dönmezdim. 38 yaşına kadar rahatlıkla Avrupa’da oynayabilirdim."

Emre Belözoğlundan Galatasaray cevabı Aslana hoca olur mu

YORUM YAZ