Ankaragücü'nde Beşiktaş'a karşı tarihi zafer kaçtı

Ankaragücü, tam 12 yıl sonra ligde Beşiktaş'ı devirme şansını kaçırdı. Ankaragücü, bu süreçte oynadığı 29 maçta yalnızca bir kez kazanabildi

Ankaragücü'nde Beşiktaş'a karşı tarihi zafer kaçtı

Ankaragücü, Süper Lig’de oynadığı takımlar arasında en çok Beşiktaş’a karşı zorlandı. Sarı-Lacivertliler, Kara Kartal ile oynadığı son 28 lig maçında yalnızca bir galibiyet alabilmişti. Bu doğrultuda Başkent ekibi, son olarak Beşiktaş’ı 12 sene önce devirdi. Dün akşam ise galibiyete çok yaklaştı. Başkent temsilcisi, Siyah-Beyazlılar’ı 2011’den sonra devirme şansını kaçırdı.

Haberin Devamı

Ankaragücünde Beşiktaşa karşı tarihi zafer kaçtı

GELECEK HAFTA RAKİP RİZE

Öte yandan Ankaragücü, aldığı beraberlikle üst sıralara çıkma şansını kaçırdı. Sarı-Lacivertliler, son 2 maçından yalnızca 1 puan çıkarabilmişti. Ankara ekibi, 2 maç sonra kazanarak, puanını 17 yaptı. Başkent temsilcisi, haftayı 10. sırada kapatmayı garantiledi. Sarı-Lacivertliler, gelecek hafta evinde Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak.

Ankaragücünde Beşiktaşa karşı tarihi zafer kaçtı

ALI SOWE, BEŞİKTAŞ'I AFFETMİYOR!

Geçen sezonun başında Rus ekibi Rostov’dan kiralanan Ali Sowe, MKE Ankaragücü formasıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor... Geride bıraktığımız sezon çıktığı 36 maçta 16 gol, 4 asistle oynayan ve tam 20 gole direkt etki eden Gambiyalı forvet bu sezon da gollerini sürdürüyor. Bu sezon sakatlığı nedeniyle ligde 4 maç kaçıran tecrübeli futbolcu, Samsun ve Başakşehir maçlarında art arda goller atmış, ardından Antalya ile Gaziantep karşılaşmalarını boş geçmişti. Sowe, Beşiktaş mücadelesiyle iki maçlık suskunluğunu bozdu. Mücadelenin 21. dakikasında şık bir gol kaydeden deneyimli forvetin, Beşiktaş karnesi de dikkat çekti. Ali Sowe, Siyah-Beyazlılar’a karşı çıktığı 3 maçta da fileleri sarsmayı başardı. Bu sezon ise yıldız oyuncu 10. karşılaşmasında 3 gol, 2 asiste ulaştı.

Haberin Devamı

Ankaragücünde Beşiktaşa karşı tarihi zafer kaçtı

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM

Ankaragüçlü taraftarlar, Beşiktaş mücadelesinde her zaman olduğu gibi takımlarını yalnız bırakmadı. 18 bin dolaylarında biletin neredeyse tamamı satıldı. Tribünlerde ise ufak boşluklar vardı. Sarı- Lacivertli futbolseverler, ilk düdükten son ana kadar takımlarına tam destek verdi.

 

Ankaragücünde Beşiktaşa karşı tarihi zafer kaçtı

YORUM YAZ