MENÜ

Ankaragücü bu kez takıldı

Geçen hafta Başakşehir’in 8 maçlık serisine son veren Fenerbahçe, bir seriye daha son verdi. Ligde çıktığı son 4 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Başkent ekibi, Kanarya’ya diş geçiremedi.

Ankaragücü bu kez takıldı

Son dönemde ligde çıkışa geçen Ankaragücü, Emre Belözoğlu yönetiminde önemli bir çıkış yakalamıştı. Sarı-Lacivertliler, Alanyaspor beraberliğinin ardından Kasımpaşa’yı devirmiş, Adana Demir karşısında 1 puan alırken, Karagümrük’ü de yenmeyi başarmıştı. Bu sonuçların ardından Başkent temsilcisi, kendisini güvenli bölgeye atacak puanları almıştı. Ankaragücü, Fenerbahçe deplasmanına da bir sürpriz yapmak için çıktı. Sarı-Lacivertliler, karşılaşmada öne geçmeyi de başarsa üstünlüğünü koruyamadı ve mücadeleden mağlup ayrıldı.

Gelecek hafta rakipleri Sivasspor

Fenerbahçe deplasmanında alınan bu sonucun ardından Belözoğlu’nun öğrencileri, 4 maç aradan sonra sahadan puansız ayrıldı. Geride kalan 22 maçta 28 puan toplayan Ankaragücü, şu anda ise maç fazlasıyla 11. sırada yer alıyor. Başkent temsilcisi, gelecek hafta evinde Sivasspor ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Tolga Ciğerci’den Fener’e siftah

Daha önce Fenerbahçe formasını terleten Tolga Ciğerci, eski takımına karşı gol sevinci yaşadı. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, 13. dakikada Livakovic’i penaltıdan mağlup etmeyi başardı. Sahada kaldığı süre içerisinde elinden geleni yapan tecrübeli futbolcu, her şeye rağmen mağlubiyeti engelleyemedi.

Ankaragücü bu kez takıldı

YORUM YAZ