MENÜ

MKE Ankaragücü bir adım önde!

Gazetemiz Fenerbahçe muhabiri Yusuf Dursun deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin son durumunu aktardı. Yusuf Dursun: MKE Ankaragücü bir adım önde çünkü ilk maçı 3-1 kazanmıştı Fenerbahçe bunu da düşünerek hem ikili averajı eline geçirmek hem de 3 puan alarak biraz daha yukarılara çıkmak istiyor.

Gazetemiz Fenerbahçe muhabiri Yusuf Dursun deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin son durumunu aktardı.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun: 18 gün aradan sonra Lig tekrar kaldığı yerden başlayacak. Tabi bu hafta Fenerbahçe için de çok önemli bir karşılaşma Ankaragücü maçı. İki takımın da 30 puanı var ayrıca Ankaragücü bir adım önde çünkü ilk maçı 3-1 kazanmıştı Fenerbahçe bunu da düşünerek hem ikili averajı eline geçirmek hem de 3 puan alarak biraz daha yukarılara çıkmak istiyor. Tabi Milli arada Fenerbahçe'de yaralar sarıldı sakatlar geri döndü. Şimdi yarın itibariyle Ankara'ya gidecekler. Ersun Yanal'ın eli biraz daha genişledi. Kadro kurmakta zorluk çekiyor. Tahmin ediyorum 1 numara Harun olacak. Diğer orta sahada daha da Tolgay var Mehmet Topal döndü Jailson var orada biraz seçimde zorlanacak. Özellikle golcü Soldado üç haftadır atıyor bakalım pazar günü de yine Süper Lig'de gollerine devam edecek mi? Fenerbahçe'yi çok zorlu bir 90 dakika bekliyor pazar günü 16'da olduğunu hatırlatalım.

YORUM YAZ