MENÜ

Misimovic depremi

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen Boşnak futbolcu perşembe günü Hagi'nin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı.

Misimovic depremi

Arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray’da perşembe günü şok bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılılar’ın büyük umutlarla Almanya’nın Wolfsburg takımından transfer ettiği Zvjezdan Misimovic, Hagi’nin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. Yönetimden yapılan açıklamada Boşnak futbolcunun bugünden itibaren A2 takımıyla çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

Hagi’nin tepkisini çekti

Geldiği günden beri Galatasaray’da bekleneni bir türlü sergileyemeyen Misimovic’in idmandaki disiplinsiz davranışları nedeniyle Hagi’nin tepkisini çektiği ve bu nedenle kadro dışı bırakıldığı ifade edildi. Misimovic, Trabzon maçının 60’ıncı dakikasında kenara alınınca, kulübe yerine direkt soyunma odasına gitmiş ve tepki çekmişti. Yıllık 2,5 milyon Euro ve maç başı ücret alan Misimiovic için Galatasaray, bonservis bedeli olarak Wolfsburg ile 8 milyon Euro’ya anlaşmıştı. Bu ücretin 2 milyon Euro’sunu peşin veren Aslan kalan bölümü ödemezse Misimovic sezon sonu eski takımına dönecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ