MENÜ

Mircea Lucescu: İnanılmaz hatalar yaptık

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA Uluslar Ligi'nde 2-1 mağlup olduğumuz Rusya maçını değerlendirdi. Maçın ardından düzenlenen basında toplantısında konuşan Lucescu, yenilgiye rağmen ikinci yarıdaki futbol için oyuncularını tebrik ettiğini söylerken, yenilen gollerde inanılmaz hatalar yaptıklarını söyledi.

Mircea Lucescu: İnanılmaz hatalar yaptık

A Milli Takımımız, Mircea Lucescu döneminde 12 maçta sadece 3 galibiyet aldı. Hırvatistan, İrlanda ve İran’ı yenen millilerimiz, dün Rusya karşısında hüsran yaşadı. Teknik direktör Mircea Lucescu, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Rumen hoca, “Yazık kaybettik. İyi oynadık. Özellikle ikinci yarı iyiydik. Ruslar geri çekilmedi, 4- 5 pozisyon ürettik. Kalecileri çok formdaydı. Baktığınız zaman bütün Rus oyuncular, 90’ar dakika oynayan futbolcular. Çağlar ve Okay’ın ilk maçları. Serdar da keza kendi kulübünde oynamadı, bizde zorladı. İnanılmaz hatalar yaptık. Şener çok iyi bir maç çıkardı ama yediğimiz golün öncesinde topu göbeğe çıkarmasaydı meşin yuvarlak ağlara gitmeyecekti. Ben umutluyum. Yeni bir ekibiz.”

Haberin Devamı

‘Agresif olamadık’

“Fizik olarak değil teknik olarak oynuyoruz. Agresif olamadık. İkili mücadeleleri onlar kazandı. Bakarsanız eylülde iki maç yapan tek Türkiye olur. Biz gücümüzü kazanmak için bakacağız. Serdar’a bakacağız. Rakip bizden 6 km. fazla koştu. Oyuncuların maç eksikleri var, yavaş yavaş takımlarında ilk 11 oyuncuları olmaları bizim de işimize gelir. İkinci yarıda oynadığımız seviyede bırakmalıyız” dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ