MENÜ

Mino Raiola: Klopp pisliğin teki!

Menajer Mino Raiola, oyuncusu Mario Balotelli'nin transferin son gününde Nice takımına gitmesinin ardından, Liverpool çalıştırıcısı Jurgen Klopp hakkında ağır sözler söyledi.

Mino Raiola: Klopp pisliğin teki!

Yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan menajer Mino Raiola, Liverpool Menajeri Jurgen Klopp'u ve onu sevenleri oldukça kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Zlatan Ibrahimovic ve Paul Pogba isimlere de menajerlik yapan, aldığı yüksek komisyonlarla dikkat çeken Raiola, aynı başarıyı oyuncusu Balotelli'de gösterememişti.

Transferin son gününde Fransa takımlarıdan Nice'e imza atan Balotelli'nin durumunu değerlendiren Raiola, Klopp'ün oyuncusuna karşı adil olmadığını savundu.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan 48 yaşındaki İtalyan menajerin açıklamalarından satır başları şöyle:

Mino Raiola: Klopp pisliğin teki



'KLOPP'U BEĞENMİYORUM'

''Benim için her ne kadar iyi bir taktisyen olmasa da, Klopp'ün hocalığını yargılamayacağım. Ancak Balotelli'yle ilgili yaptığımız konuşmalarda, onun bir insan olduğunun farkında değildi. Mario örnek olmalı, o yalnız çalıştığı zamanlarda bile asla şikayet etmedi.

''Klopp için adil değil demek yeterli olmaz; O pisliğin teki!''

NEDEN FRANSA?

''Fransa fiziğin önde olduğu bir lig. Yeni stadyumlarla birlikte daha açık futbol oynanmaya başladı. İtalya'da maçlar her zaman 1-0 ya da 2-1 biter. İtalya'da her zaman Mario'ya karşı güçlü bir baskı var. Ona, özel hayatıyla değil, oynayacağı futbolla gündeme gelebileceği bir yer bulmaya çalıştım. Lucien Favre, onu takımında görmek istediğine dair bizi ikna etti.''

Mino Raiola: Klopp pisliğin teki



BALOTELLİ KUMARI...

''Balotelli'yi transfer etmek tabi ki riskler taşıyor. Çünkü son 2 sezonu beklentilerin çok altında kaldı. Onu almak bir kumar diyebiliriz Ancak onunla ilgili şansımı sonuna kadar denerim.''

'EKSTRA PARA ÖDEMELİLER!'

''Fransa Ligi'nin yayın hakları kimdeyse, Nice'e ekstra bonus ödemeleri lazım. Zlatan olmadan lig yüzde 50 itibar kaybetti. Balotelli geldikten sonra yüzde 30 ilgi yeniden arttı. Çünkü Mario yetenekli bir star. Umuyorum bu yıl her şey onun için yolunda gider.''

'20 GOL ATAR'

''Balotelli'den bu yıl 20 gol bekliyorum. Eğer şu an eski durumuna dönebilirse, kesinlike 20 gol atacaktır.''

Tolga Kaplan / fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ