MENÜ

Mino Raiola, Al Capone'un malikanesini aldı

Yazın dev transferlerine imza atan menacer Mino Raiola, İtalyan asıllı mafya babası Al Capone'un Miami'deki villasını satın aldı.

Mino Raiola, Al Capone'un malikanesini aldı

Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic ve Henrikh Mkhitaryan'ın menaceri Mino Raiola, oyuncularının Manchester United'a transferinden kazandığı para ile İtalyan mafya babası Al Capone'un malikanesini satın aldı.

1928'de inşa edilen malikane, geçtiğimiz yılarda restorasyon çalışmaları ile tekrardan eski ihtişamlı görüntüsüne kavuştu. 30 bin metrekarelik özel alan içerisinde bulunan saray yavrusu evin tadilat işleri için yaklaşık 1.35 milyon pound harcandığı öğrenildi. Yüzme havuzu bulunan deniz kıyısındaki malikanenin ayrıca iskelesi de bulunuyor.

Miami'de bulunan malikane için 7 milyon pound ödeyen İtalyan menacer, 3 büyük oyuncusunun Kırmızı Şeytanlar ile anlaşması üzerine transfer sezonunda 43.6 milyon pound kazandı.

Dünyanın en pahalı transferinde imzası bulunan Raiola, Juventus'un yıldız oyuncusu Paul Pogba'nın eski takımı United'a geri dönüşüyle 20 milyon pound komisyon aldı.

PSG ile anlaşması sona eren Ibrahimovic ve Dortmund'dan alınan Mkhitaryan'ın da Manchester'a gelişi ile 23 milyon pound daha kazanan menacer, son zamanlardaki transfer atakları ile Jorge Mendes'i geride bıraktı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ