MENÜ

''Minderin Aslanları'' Eyüp Sultan'da dua etti

2011 Dünya Güreş Şampiyonası'nda mücadele edecek Grekoromen ve Serbest Güreş Milli Takımları, Eyüp Sultan Camisi'nde başarı için dua etti.

''Minderin Aslanları'' Eyüp Sultan'da dua etti

Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker ve federasyonun eski başkanı olan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın da yer aldığı ziyarette güreş milli takımlarının sporcuları ile teknik heyetleri, cuma namazını Eyüp Sultan Camisi’nde kıldıktan sonra İstanbul’da gerçekleştirilecek 2011 Dünya Şampiyonası’nda başarı elde edebilmek için dua ettiler.

Haberin Devamı

Eyüp Sultan Camisi imamı, namazın ardından gerçekleştirdiği duada, milli güreşçilerin Dünya Şampiyonası’nda başarılı olmaları için cemaate dua ettirerek, "Rabbim size güç kuvvet ihsan eylesin. Kalplerinize, gönüllerinize ferahlık, yüreklerinize cesaret ihsan eylesin. Vücutlarınıza sıhhat versin. Rakipleriniz karşısında sizleri galip ve muzaffer eylesin" ifadelerini kullandı.

Bu arada, cuma namazını Eyüp SUltan Camisi’nde kılan cemaatin de milli sporculara ilgisi yüksek oldu. Vatandaşlar, güreşçilere şampiyona için başarı dileklerinde bulundular.

Öte yandan, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, cami dışında bulunan barkovizyon ekranında, güreşçilere yönelik olarak, "Minderin Aslanları, Eyüp Sultan’a hoşgeldiniz" yazısı yazdırırken, ekranda güreşçilerin müsabakalarından görüntüler de yer aldı.

YORUM YAZ