MENÜ

Minas Tenis'e set vermeyen VakıfBank, lider olarak yarı finalde!

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın üçüncü gününde VakıfBank, Minas Tenis'i 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla B Grubu'nu lider olarak tamamlayan VakıfBank, yarı finalde Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya gelecek.

Minas Tenis'e set vermeyen VakıfBank, lider olarak yarı finalde!

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda VakıfBank, Brezilya ekibi Minas Tenis'e set vermedi. Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette VakıfBank, Isabelle Haak ve Gabri'nin etkili hücum ve blok sayılarıyla rakibine üstünlük kurdu. Setin son diliminde de hata yapmayan sarı-siyahlılar seti 25-18 hanesine yazdırdı. İkinci sette Vakıfbank'ta Isabelle Haak sayı üretmeye devam etti. Minas savunmada güçlük yaşarken, hücumda toparlanamadı. Ogbogu'nun blokları da devreye girince Vakıfbank seti 25-17 kazanarak durumu 2-0'a getirdi.

Haberin Devamı

Minas Tenise set vermeyen VakıfBank, lider olarak yarı finalde

Üçüncü sete iyi başlayan VakıfBank, Cansu ile servis serisi yakalayarak durumu 14-8'e getirdi. Savunmada dağınık bir görüntü çizen Minas, hücumda da istediği sayıları üretemedi. sarı-siyahlılar önde başladığı seti 25-18 kazanarak maçı 3-0 kazandı. B grubunu lider tamamlayan VakıfBank yarın yarı finalde Fenerbahçe Opet ile mücadele edecek.

Minas Tenise set vermeyen VakıfBank, lider olarak yarı finalde

Isabelle Haak, 18 sayıyla karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu.

Şampiyonada yarın yarı final heyecanı yaşanacak. Günün ilk maçında saat 15:00'te Minas-Imoco Volley ile karşı karşıya gelirken, saat 18:30'da VakıfBank-Fenerbahçe Opet ile final için mücadele edecek.

SALON: Ankara

MINAS TENIS: Neriman Özsoy, Gattaz De Oliveira, Macris Silva, Moreir Zalewski, Thai Daher, Danielle Cuttino (Kisy Nascimento, Priscila Heldes, Priscila Ramos, Nicol Henrique)

Haberin Devamı

VAKIFBANK: Cansu Özbay, Gabri Braga, Zehra Güneş, Isabelle Haak, Michell Bartsch-Hakley, Chiaka Ogbogu, ( Ayça Aykaç, Meryem Boz)

HAKEMLER: Pawel Burkiewicz (Polonya), Vlademir Oleynik (Rusya)

SETLER: 18-25, 17-25, 18-25

SÜRE: (21', 23', 21') (65 dakika)

YORUM YAZ