MENÜ

Milliler'in Bormio kampından notlar

A Milli Basketbol Takımımızın Bormio'da gerçekleştirdiği kamptan kısa notlar...

Milliler'in Bormio kampından notlar

Devler yoruldu!

Bormio kampında üç gündür çok ağır bir tempoda çalışan A Milli Basketbol Takımı, dün sabahki kondisyon çalışmasını yapmadı. Coach Tanjeviç takıma izin verirken, bazı oyuncular salonda şut çalışması yaparken Sinan Güler de havuzda fizyoterapist Murat Çağlar’la beraber çalıştı. Milliler akşam ise yaklaşık iki saat süren bir idman yaptı. Coach Tanjeviç savunma ve hücum sistemleri üzerinde dururken, özellikle genç oyuncuların çok sert ve istekli oldukları gözlendi.

Teknik kadro memnun

Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, hazırlık kamplarının iyi geçtiğini belirterek, “Takımımız, çift antrenman yapıyor. Genç bir kadroya sahibiz bundan dolayı da antrenmanlar yoğun bir tempoda geçiyor. Çok tempolu başladı. Bundan dolayı teknik kadro, takımın bu durumundan çok memnun” dedi. Takımda herhangi bir sakatlık problemi yaşayan oyuncu olmadığını dile getiren Akkaş, Bormio kampın 21 Temmuz’da sona ereceğini ve buradan İstanbul’a döneceklerini sözlerine ekledi. “12 Dev Adam”, Avrupa Şampiyonası elemelerine hazırlık kapsamında 23 Temmuz Pazartesi günü Sofya Turnuvası’na katılmak üzere Bulgaristan’a gidecek.

Başkan Turgay Demirel geliyor

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in yarın Bormio kampına geleceği öğrenildi. Yeni milli takımı görmek ve çalışmaları yakından takip etmek isteyen Demirel’in yanı sıra federasyon yönetim kurulu üyeleri de, teknik kadro ve oyunculara destek vermek amacıyla İtalya’da bulunacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ