MENÜ

Milli takıma göz kırptı

Alman Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Bayern Münih'in genç takımında forma giyen Almanya 20 Yaş Altı Milli Takımının Türk kökenli oyuncusu Mehmet Ekici, Türkiye (A) milli takımından kendisine teklif gelmesi durumunda bundan büyük gurur duyacağını söyledi.

Milli takıma göz kırptı

Almanya’nın başkenti Berlin’de oynanan ve 1-1 sonuçlanan Almanya-İsviçre maçında beraberlik golünü atan Mehmet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye’den milli takım için teklif geldiğinde bunu değerlendirebileceğini belirterek, "Bundan çok gurur duyarım, çok sevinir, ailemle oturup düşünürüm" dedi.

Kendisine Türkiye Süper Lig’den de teklifler geldiğini ifade eden Mehmet, "Ben burada büyüdüm, burada yaşıyorum. İlk hedefim Bundesliga’da oynamak. Türkiye de gelecekte neden olmasın?" diye konuştu.

Bayern Münih’in birinci takımında oynamak için daha fazla çalışması, antrenmanlarda kendisini daha fazla göstermesi ve performansını daha fazla artırması gerektiğini kaydeden genç futbolcu, "Her şey benim elimde. Birinci takımla birlikte diğer alt yapıdaki arkadaşlarımla Dubai’ye kampa gittik. Özellikle Hamit ağabey olmak üzere diğer arkadaşlar bize çok yardımcı oldular. Güzel uyum sağladık" dedi.

Bayern Münih ile geçtiğimiz günlerde profesyonel sözleşme imzalayan Mehmet, teknik direktör Louis van Gaal ile de çok iyi anlaştığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ