MENÜ

Milli piyango sorgulama 2019

Milyonlarca insana hayal kurduran milli piyango 2019 çekilişi birkaç saat içinde yapılacak. Günler öncesinden biletlerini alanlar, milli piyango sorgulama ekranı arıyor. Fanatik.com.tr içinde yer alan alttaki linkten milli piyango bilet numaranızı girerek, ikramiye kazanıp kazanmadığınızı öğrenebileceksiniz. Milli piyango sıralı tam listesi de yine fanatik.com.tr'de olacak.

Milli piyango sorgulama 2019

Milli piyango sorgulama ekranı ile bilet ya da biletlerinize ikramiye çıkıp çıkmadığını kolayca sorgulayabileceksiniz. Saat 15.00'ten itibaren yapılacak çekilişlerde ikramiye kazananlar belli olacak. Milli piyango bileti edinenler, ellerinde çeyrek, yarım ve tam biletlere ne kadar ikramiye çıktığını ya da biletlerine amorti vurup vurmadığını tek bir linke tıklayarak öğrenebilecek. Aşağıdaki linke tıklayarak ilgili yere bilet numaranızı yazdığınızda ne kadar ikramiye kazandığınızı öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO BİLETİNİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN ÇEKİLİŞİ CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Milli piyango 15.00'te çekilmeye başlanacak

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce, 31 Aralık'taki 80 milyon liralık büyük ikramiye ile 8 milyon lira ve 2 adet amorti numaralarının çekilişlerinin 20.00-21.00 saatlerinde yapılacağı bildirildi. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 31 Aralık 2019 yılbaşı özel çekilişinin, idarenin Kızılay binası çekiliş salonunda saat 15.00'te başlayacağı ifade edildi.

Fanatik takipçileri için hazırladığımız Milli Piyango Sorgulama sayfası üzerinden, Milli Piyango İdaresi tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen Milli Piyango Çekilişi takip edilebilmektedir. Milli Piyango çekilişleri bir aylık süre içerisinde üç defa gerçekleştirilmektedir. İçerisinde bulunan ayın 9. Günü, 19. Günü ve 29. Günü yapılır. Bu günlerin akşam saatlerinde milli piyango bilet sorgula sayfası aktif hâle gelir. Çekiliş gerçekleştirildikten ve rakamlar açıklandıktan sonra ister kendiniz sayıları tek tek kontrol edebilir, isterseniz bilet sorgulama ekranından çekiliş tarihi belirlenip bilet numaranızı yazarak kolay biçimde bilet kontrolü gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Tam liste(sıralı liste) biçiminde açıklanmakta olan sonuçlarda son altı rakama bakılarak büyük ikramiye kazanan numaralar ve son rakamlarında 5,4,3,2 rakamlarına göre farklı ikramiyeler kazanmış olan numaralar detaylı biçimde sunulmuştur. Ayrıca teselli ikramiyesi ile amorti kazanmış olan numaralar liste hâlinde sayfamızda yer almaktadır. 2018, 2019 ve 2020 yılları içerisinde gerçekleştirilmiş olan Milli Piyango sonuçları için hangi rakamların çıktığını görmek ve bilet sorgulama işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız tek yapmanız gereken tarih seçimi yapmak, ardından bilet numaranızı yazmak ve sorgula butonuna tıklamaktır. Bu işlem neticesinde büyük ikramiye kazanıp kazanmadığınızı görebilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz çekiliş tarihleri sadece Milli Piyango yılbaşı çekilişi zamanında değişiklik göstermektedir.


YORUM YAZ