MENÜ

Milli piyango sonuçları sorgulama 2019

Milli piyango yılbaşı özel çekilişi başladı. 80 milyon liralık büyük ikramiyenin belli olacağı çekiliş öncesi milyonlarca insan aynı sorgulamayı yaptırıyor; milli piyango sonuçları sorgulama. fanatik.com.tr üzerinden pratik bir yöntemle sahip olduğunuz bilete ikramiye çıkıp çıkmadığını kolayca öğrenebilirsiniz. Milli piyango sorgulama ekranı ve milli piyango sonuçları ile ilgili tüm bilgileri alttaki haberimizde topladık. Milli piyango biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenmek için yapmanız gereken tek şey fanatik.com.tr'deki 'milli piyango sonuçlarını öğrenmek için tıklayın' linkine tıklamak.

Milli piyango sonuçları sorgulama 2019

Milli piyango yılbaşı özel çekilişi herkesin merak konusu. Milli piyango bileti edinerek 80 milyon liralık büyük ikramiye başta olmak üzere olası ikramiyelerden kazanma umudunu taşıyan şans oyunları meraklıları çekilişi ve sonuçları bekliyor. Milli piyango sonuçları sorgulama ekranından bilet numalarını girerek, ikramiye kazanıp kazanmadıklarını öğrenmek isteyen muhtemel talihliler çekilişin ne zaman yapılacağını da merak ediyor. Milli piyango sonuçları ve merak edilen diğer tüm detaylara haberimizde yer verdik.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYE VE AMORTİ ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bugün 15.00'te başladı. Noter huzurunda yapılacak Milli Piyango çekilişi basına açık halde yapılıyord. Milli Piyango büyük ikramiye ve amorti çekilişi ise saat 20.00 - 21.00 arasında yapılacak. Milli Piyango çekiliş sonuçları fanatik.com.tr'de olacak .

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI

Milli Piyango sonuçları fanatik.com.tr'den takip edilecek. Bu yıl 15.00'te başlayıp, 20.00-21.00 saatleri arasında çekilecek olan büyük ikramiye ve amorti çekilişinin yapılmasının ardından sonuçları fanatik.com.tr'den sorgulanabilecek. Bilet sorgulaması yapabilmek için bilet sorgulama ekranına bilet numaranızı yazıp 'sorgula' butonuna basmanız yeterli olacak.

Milli Piyango yılbaşı çekilişi 2018 sonuçlarına göre 61 milyon Türk Lirasına çıkan ikramiye numarası: 9794035. Çeyrek bilet, İstanbul'a, Antalya'ya, Samsun'a ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'ine çıktı.

Haberin Devamı

2017'nin Talihlilerin biletlerinden 3’ü İstanbul, 1’i Antalya’da Dönerciler Çarşısı'nda yer alan seyyar bilet standında satıldı. 2017 yılının 60 milyonluk büyük ikramiyesi 2796288 numaralı çeyrek bilete isabet etmişti.

2016'nin Milli Piyango yılbaşı çekilişinde, 55 milyon liralık büyük ikramiye kazandıran çeyrek biletlerin 3'ü İstanbul, 1'i ise Adana'dan satıldı. Çekilişin ardından, bayisi Adana olan 0556013 biletin Mersin'de satıldığı iddia edilmişti.

2015'in Milli Piyango büyük ikramiyesini kazandıran biletlerin 2'si Aydın, 1'i Niğde diğeri ise Ankara'da satılmıştı. 50 milyon liralık büyük ikramiye kazandıran biletin numarası ise 2682160 olarak ilan edilmişti.

2014 yılının Milli Piyango büyük ikramiye çekilişinde talihlilerin biletlerini Bandırma, Ankara, İzmir ve İstanbul'dan aldığı ortaya çıkmıştı. 50 milyon TL'lik büyük ikramiye, 2174451 numaralı bilete isabet etmişti.

2013 yılbaşı çekilişinde 45 milyon liralık büyük ikramiye İstanbul, İzmir, Adana ve Muğla'da satın alınan 6718374 numaralı bilete isabet etmişti.

Milli Piyango en çok çıkan rakamlar

• 3 RAKAMI..................13 KEZ ÇIKTI

• 2 RAKAMI..................10 KEZ ÇIKTI

• 1 RAKAMI....................9 KEZ ÇIKTI

• 7 RAKAMI....................8 KEZ ÇIKTI

Haberin Devamı

• 4 RAKAMI....................7 KEZ ÇIKTI

• 5 RAKAMI ...................7 KEZ ÇIKTI

• 6 RAKAMI....................6 KEZ ÇIKTI

Milli piyango yılbaşı çekilişlerinde en az çıkan rakamlar ise 4 kez çıkan "0" ve "9" oldu.

YORUM YAZ