MENÜ

Milli Piyango ikramiyesi nasıl ve nereden alınır? Yılbaşı ikramiyesi ne zaman, nasıl tahsil edilir? İkramiye ödeme noktaları

2022 Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları açıklandı, 120 milyon liralık dev ikramiyenin vurduğu şanslı numaralar belli oldu. Dev ikramiye, "9876066" numaralı bilete isabet etti. Büyük ikramiyeyi İzmir Konak'ta çeyrek bilet satın alan bir kişi kazanırken amorti rakamları 4 ve 5 oldu. Milyonların soluksuz takip ettiği çekiliş sonrası ikramiye kazanan vatandaşlar, Milli Piyango ikramiyesi nasıl ve nereden alınır? Yılbaşı ikramiyesi ne zaman, nasıl tahsil edilir? sorularının yanıtlarını merak ediyor. İkramiye ödeme noktaları ve detaylar haberimizde.

Milli Piyango ikramiyesi nasıl ve nereden alınır? Yılbaşı ikramiyesi ne zaman, nasıl tahsil edilir? İkramiye ödeme noktaları

Milli Piyango yılbaşı çekilişi ile 2022'ye zengin olarak girme hayali kuran vatandaşlar yılbaşı çekilişini soluksuz bir şekilde takip etti. 31 Aralık Cuma günü saat 17.00'de başlayan çekilişler saat 23.00'te 120 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi ile sona ererken toplam 670 milyon 760 bin TL'lik ikramiye dağıtıldı. Yılbaşı çekilişi sonrası amorti tutturan ve ikramiye kazanan vatandaşlar, Milli Piyango ikramiyesi nasıl ve nereden alınır? Yılbaşı ikramiyesi ne zaman, nasıl tahsil edilir? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İkramiye ödeme noktaları ve detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

TELEFONDAN MİLLİ PİYANGO BİLETİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2022 Milli Piyango ikramiyesi nasıl ve nereden alınır?

Oyunseverler, yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak Milli Piyango Online internet adresi, Milli Piyango Online Şans Oyunları uygulaması, diğer online platformlardan dijital bilet olarak alabilecek.

Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek?

Amorti, son 2, 3, 4 ve 5 rakamlara göre ikramiye kazanan biletler ile teselli ikramiyelerinin şube ve bayilerden tahsil edilebiliyor. Daha büyük ikramiyeler için ise Milli Piyango Genel Müdürlüğü aracılığıyla tahsil edilmesi gerekiyor. Milli Piyango ikramiyesinin 1 yıl içerisinde tahsil edilmesi gerekiyor. İkramiyenin 1 yıl içinde alınmaması zaman aşımına uğramasına neden oluyor.

Haberin Devamı

Milli Piyango Online İkramiye Ödemeleri

www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden oynanan oyunlardan kazanılan ikramiye ödemeleri, oyuncuların Milli Piyango Online hesaplarına otomatik olarak yüklenmektedir.

Oyuncular, Milli Piyango Online hesaplarına yüklenen ikramiyeleri, online platformlarımız üzerinden bankaya para çekme işlemi ile banka hesaplarına transfer edebilirler.

İkramiye kazanan vatandaşlar, online platformlarımızdan birine giriş yaptıktan sonra Hesabım > Para Çekme menüsü altından ikramiyelerini çekmek istedikleri bankanın IBAN numarasını ve çekmek istedikleri tutarı girerek ikramiyelerini banka hesaplarına çekme talimatı verebilirler. İkramiye ödemeleri en fazla 5 gün içerisinde oyuncularımızın banka hesaplarına yapılmaktadır.

Bayilerimiz üzerinden satın alınan veya terminalden oynanan biletlerin ikramiye ödemelerine dair detaylar ise aşağıdaki gibidir;

Bayiler üzerinden veya terminalden oynanan İkramiye Ödemeleri

5.000 TL'ye kadar olan ikramiyeler

5.000 TL'ye kadar olan ikramiye ödemelerini bayilerden alabilirsiniz. 5.000 TL’ye kadar olan ikramiye ödemeleri için bayilerden “ikramiye bileti” alınmasına gerek yoktur.

5.000,01 TL – 100.000,00 TL arasındaki ikramiyeler

Haberin Devamı

5.000,01 TL ile 100.000,00 TL arasındaki ikramiye ödemelerinizi Türkiye Halk Bankası'nın 81 ilde yetkilendirilmiş aşağıda listelenen 100 adet şubesinden ve Kıbrıs'ta yetkilendirilmiş 1 şubesinden alabilirsiniz. Bu ödemelerin bankadan yapılabilmesi için herhangi bir bayiden “ikramiye bileti” alınması gerekmektedir. İkramiye ödemesine esas teşkil eden belge biletin aslı olup sadece ikramiye biletinin ibrazı üzerine ikramiye ödemesi yapılmamaktadır.

Çoklu çekiliş seçeneği ile oynanmış biletlerin ikramiye tahsili için ilgili çekilişlerin tamamının gerçekleşmiş olması gerekmektedir.

100.000,01 TL ve üzerindeki ikramiyeler

100.000,01 TL üzerindeki ikramiyeleri yalnızca Türkiye Halk Bankası İstanbul Levent Şubesinden 09:00 - 12:00 saatleri arasında alabilirsiniz. 100.000,01 TL ve üzerindeki ikramiye ödemeler için bayilerden “ikramiye bileti” alınmasına gerek yoktur. Size en yakın Halkbank şubesini bulmak sayfanın alt kısmında yer alan listeyi kullanabilirsiniz.

Dikkat!

Çoklu çekiliş seçeneği ile oynanmış biletlerin ikramiye tahsili için ilgili çekilişlerin tamamının gerçekleşmiş olması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Sisal Şans İnteraktif Hizmetler ve Şans Oyunları Yatırımları A.Ş.’nin tertip ettiği şans oyunları kapsamında 7.703 TL üzerinde verilen ikramiyeler Veraset ve İntikal Vergisi Kanununda belirtilen %20 veraset ve intikal vergisine tabidir.

Yukarıdaki limitler, Milli Piyango İdaresinin, geçmiş döneme ait, Sayısal Oyun İkramiyeleri ve terminalden alınan Milli Piyango biletlerine ait ikramiyeleri için de geçerlidir.

İkramiye ödemesi yapılabilmesi için biletin tam ve güvenlik bilgileri (barkod, bilet numarası, güvenlik numarası ve ilgili oyun kurallarında belirtilen diğer zorunlu bilgiler) okunur şekilde ibrazı zorunludur.

YORUM YAZ