MENÜ

Milli piyango çekilişi canlı

Büyük ikramiyenin 80 milyon lira olduğu yılbaşı milli piyango çekilişi öncesi çeyrek, yarım ve tam bilet alanlar milli piyango çekilişini de canlı olarak izlemek istiyor. Peki milli piyango yılbaşı özel çekilişini canlı olarak izlemek mümkün mü? Sorunun yanıtı evet. Haberimizin içinde milli piyango yılbaşı özel çekilişini izleyebileceğiniz link bulunmakta. İkramiye ve amorti çekilişi ise 20:00-21:00 saatleri arasında yapılacak. Milli Piyango çekilişi 21:00’de tamamlanacak. 15.00 itibariyle Milli Piyango İdaresi canlı yayını başladı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce, 31 Aralık'taki 80 milyon liralık büyük ikramiye ile 8 milyon lira ve 2 adet amorti numaralarının çekilişlerinin 20.00-21.00 saatlerinde yapılacağı bildirildi. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 31 Aralık 2019 yılbaşı özel çekilişi, idarenin Kızılay binası çekiliş salonunda saat 15.00'te başladı. Milli Piyango heyeti huzurunda yapılan çekiliş başlarken ilk çekiliş bin liralık ödül için yapıldı.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Milli Piyango'dan geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, "80 milyon liralık büyük ikramiye ile 8 milyon lira ve 2 adet amorti numaralarının çekilişleri 20.00-21.00 saatlerinde yapılacak." bilgisi paylaşılarak, basın mensuplarının saat 15.00'ten itibaren çekilişe katılarak ses ve görüntü alabileceği kaydedildi. Açıklamada, "Yılbaşı özel çekilişimiz, bütün çekilişlerimizde olduğu gibi halkımıza açık olarak, çekiliş heyeti ve noter gözetiminde gerçekleştirilecek olup, çekilişimize tüm halkımız davetlidir." ifadesi kullanıldı.

Saat 15.00 itibariyle Milli Piyango ana merkezinde noter huzurunda çekilişler yapılmaya başlanacak. Saatler ilerledikçe büyük ikramiye için geri sayım devam edecek. Tüm gelişmeleri fanatik.com.tr'den anlık olarak aktarmaya çalışacağız. Biletlerinizi sorgulayabileleceğiniz bir ekran da mevcut.

YORUM YAZ